Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek Tetszik ez a gyűrű?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek Tetszik ez a gyűrű? Elfogadnátok eljegyzési gyűrűnek?

Figyelt kérdés
[link]
2012. szept. 17. 20:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

szerintem egy eljegyzési gyűrűt nem szabad csak azért visszautasítani, mert az adott darab nem tetszik. a lánykéréskor arra mondasz igent v nemet, h össze akarod-e kötni az életed azzal a férfival, aki a gyűrűt adja...

de ha csak a gyűrűről beszélünk, nekem túl robosztus, bumfordi, nem tetszi benne a sárga betét - egyszóval nem egy finom darab (az én ízlésemnek). nekem is inkább a 2. válaszoló által linkelt a befutó

2012. szept. 17. 20:30
 12/21 anonim ***** válasza:
Hú nekem nem tetszik,ha kétféle arany van benne,de ettől függetlenül meseszép darab!
2012. szept. 17. 20:32
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszik, hogy kétszínű, szerintem nem is illik egymáshoz az arany meg az ezüst.
2012. szept. 17. 20:46
 14/21 anonim ***** válasza:
nem tetszik, se az, hogy től vastag, se az, hogy kétszinű, kicsit tucatbenyomást is kelt. Meg szerintem ez inkább jeggyűrű lenne, nem eljegyzési!
2012. szept. 17. 20:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, több szempontból sem.
2012. szept. 17. 23:50
 16/21 anonim ***** válasza:

Az én ízlésemnek sem felel meg, a második által linkelt inkább sugározza az eljegyzési gyűrű "fényét", míg ha ezt meglátnám valaki ujján, nem biztos, hogy az ugrana be elsőre, hogy eljegyzési gyűrű, de nem leszek szőrszálhasogató jegygyűrűnek inkább való.

Másrészt osztom a 11-es válaszoló véleményét, mert a kérdést, ha felteszed magadnak illetve magadban, elég viccesen hangzik: ha nem tetszik a gyűrű, nem is fogadod el? :-)

2012. szept. 18. 10:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Szép. Bár ez NEM eljegyzési gyűrű, hanem karika! De mindegy is...
2012. szept. 18. 10:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem szep :) Ha neked teccik, akkor a kiszemeltednek is fog biztos... :)
2012. szept. 18. 13:16
 19/21 anonim ***** válasza:

szia! Szép, de inkább karikagyűrűnek. Én ilyennek örültem volna jobban:

[link]

2012. szept. 18. 13:39
 20/21 anonim ***** válasza:
egyébként attól függetlenül nem utasítanám vissza :)
2012. szept. 18. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!