Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar elvenni! 4 éve együtt élünk, van egy 2.5 éves babánk is. Szeretnék legalább egy eljegyzést. Mindig csak ígér, hogy majd ha a baba megszületik- aki már azóta megszületett- karácsonykor, szülinapomkor, a nyáron. Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Hivatkozik a pénzre, meg hogy az a fontos hogy boldogok legyünk és szerinte lehet papír nélkül is. Én 37/n Ő 40/f. Ti mit csinálnátok? Már csak egy vacsorameghívásra vagy mozimeghívásra vágyom tőle, de ezt sem teljesíti...2012. júl. 22. 19:41
41/58 anonim válasza:
Szia kerdezo!
Egy ev ismrt eltelt, azota mi a helyzet?:)
43/58 A kérdező kommentje:
Sziasztok,
Még mindig semmi változás, Minden a régiben. Immár 6. éve élünk együtt.
2015. okt. 13. 22:46
44/58 anonim válasza:
Kérdező, oda se neki, mi 18 éve:)))
45/58 A kérdező kommentje:
És téged nem zavar?
2015. okt. 13. 23:00
46/58 anonim válasza:
Egy cseppet se, közös döntés... ld #33:))
Viszont szerintem rosszul számolsz, ha 2012.07-ben 4 éve éltetek együtt a kérdés szerint, akkor 2015.10-ben nem lehettek a hatodikban, akkor 2015.07 lenne 7 év, most meg a nyolcadikban járnátok:)))
47/58 A kérdező kommentje:
Igen,így van.
2015. okt. 13. 23:25
48/58 anonim válasza:
Szia kérdező. Sajnálom, ami veled történik. Nem értem, miért ígérget a párod, ha nem teljesíti.
Rákérdeztél nála, mi az az ok, hogy nem akarja? És az anyagiak itt nem elfogadhatók, mert egy kéttanús esküvő semmibe sem kerül.
Kérdezd meg, ha a papír nem fontos, akkor miért zavarja, ha lesz?
49/58 A kérdező kommentje:
Már nem szoktam kérdezgetni.Ennyi idő után talán beletörődtem a sorsomba.Mostmár hülyén venné ki magát ha megkérne és nemet is mondanék.
2015. nov. 25. 14:36
50/58 anonim válasza:
Sajnálom. De egy életed van. És neked is jár egy olyan férfi, aki annyira szeret, hogy feleségül vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!