Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni a barátnöm kezét és jövöhéten elviszem nyaralni és a nyaralás közepén mikor nem is számít ráá meghitt vacsora után megkérem a kezét szerintetek örülne neki? normálist választ szertnék föleg lányok válasza érdekel!
azt tudom, hogy jövö juniusban lesz az esküvönk...és hogy még a nyáron megkéri hivatalosan is a kezem (meglepetést szeretne ezzel kapcsolatban, én meg folyton találgatok:D) nekem a tippem, hogy nálunk is nyaraláson történik meg, annyira szervezi:D aztán kitudja...elvileg kigondolt mindent!:D én örülnék neki az fix!!! bár más variácionak is örülnék:) hajrá! ha volt már erről szó mindenképp tedd meg! örülni fog!
23L
Ne kérd meg nem fog bejönni jövendőmondó vagyok fogadd meg a tanácsomat -.-
UI : Figyellek -.-
Nekem is 1 nyaralás alkalmával kérte meg a férjem a kezemet Vacsi után, és nagyon-nagyon örültem neki!!!
6 éves házasok vagyunk és van egy gyönyörű 2,5 éves kislányunk!!!!!;-))
Szerintem elég a dobozkinyitás is...!;-)
Sok-Sok Boldogságot Nektek!!!:)
Remélem nem sül el rosszul, mert ez a kapcsolattól függ, hogy örül-e neki. Akkor sülhet el jól, ha már beszéltetek a házasságról tudod, hogy neki mi a véleménye erről, és ő is úgy érzi, hogy eljött az ideje. Ha nagyon meglepetés, az nem jó. A vacsora nem rossz ötlet, mondjuk én ennél azért romantikusabbat, kreatívabbat is el tudok képzelni, de ez olyan biztosra menős átlagos lánykérés. A desszertbe csempészést felejtsd el, ismerek olyan csajt, akivel utána mehettek a fogászati ügyeletre, a pótfoga mindig emlékeztetni fogja őt erre a ragyogó lánykérésre...
Én személy szerint örülnék neki, de mi már beszéltünk erről, kb olyan korban is vagyunk, amikor ez aktuális. Mondjuk nem hiszem, hogy vacsora közben fogja megkérni a barátom a kezem, mert ismerem és ő sokkal több fantáziával rendelkezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!