Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/23 anonim válasza:
Nekem tetszik, de nem eljegyzési gyűrűnek.
13/23 anonim válasza:
Kicsit "túl sok", vagy hogy mondjam, legalábbis nekem...de egy hozzá illő, egyszerű ruhával gyönyörű lehet...
14/23 anonim válasza:
A fazon klasszikusan elegáns, de a mérete az túl nagy az én ízlésemnek, sokkal jobban tetszene, ha kisebb lenne, így kissé hivalkodó
15/23 anonim válasza:
Nekem is túl nagy, hivalkodó. Egy leendő hercegnő kezén (amilyen Kate is volt) jól mutat persze, de a mai Mo.-on kicsit sok. Még akkor is, ha csak bizsu. De akkor meg buliba való, vagy néha-néha olyan ruhához hétköznapokra, amihez illik, de nem állandó mindennapos viseletre.
Amúgy szép gyűrű, de inkább olyan alkalmi.
16/23 anonim válasza:
Szerintem is túlontúl hivalkodó.
17/23 anonim válasza:
Tetszik, bizonyos ruhákkal nagyon szép lehet, viszont nem eljegyzési gyűrűnek való.
19/23 anonim válasza:
nekem "túl barokk". de a körömlakkod tetszik ;)
20/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, klasszikus, elegáns darab. Én hordanám :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!