Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beszéljek vele?
Az eljegyzés valóban szép, ha a férfi magától, önszántából jegyzi el a nőt.
Mennyivel lesz jobb neked, ha csak azért jegyez el, mert te kérted?
Sehogyan. Én különben sem vagyok házasságpárti, de azt pláne nem hallgatnám szívesen "egész életemben", hogy én vettem rá a házasságra. A pasik különben is hajlamosak beleképzelni, barátnőm vőlegénye teljesen magától jegyezte el barátnőmet, mégis azzal állt egyszer csak elő, hogy azért tette, mert barátnőm folyton utalgatott rá, mögöttes módon. Holott, ez nem igaz, saját bevallása szerint meglepte, még korainak is tartotta.
23L
A helyedben, ha nagyon vágynék rá, ha fontos nekem az eljegyzés, mindenképpen tudtára adnám kedvesen valahogy.
El tudom képzelni, hogy örömet akar neked szerezni, mert szeret és boldogan teljesíti ezt a vágyadat. Nem értek egyet tehát a 4. válaszolóval. A házasságban is fontos az, hogy ismerje egymást a pár annyira, hogy tudják mit szeret(ne) a másik. Ez alap, szerintem.
De benne van a pakliban az is, hogy nem repes az örömtől és tolakodásnak veszi. Ez esetben gondolkozz el jövőtökön is akár. S érdemes beszélni róla, legalábbis ennyi idő után, hogy ő mit is szeretne veled kezdeni a jövőben.
Te ismered őt. Te tudod, hogy viseltetik veled. Ennek fényében döntsd el, mondod-e neki, vagy sem.
Ha mondod, akkor is érdemes valamilyen humoros formában, semmiképpen sem simisumi módon tudtára adni. Szerintem.
Szia! Nálunk meg az a helyzet, hogy már szinte mindennapos téma ez, a házasság, a gyerek, szóval tudom, hogy egyszer majd el akar jegyezni, de mikor mááááár????!!! :-) én is nagyon vágyom erre, mi is már 3 éve együtt élünk... tökre illendő lenne sztem. Meg akkor azért mégis jobb úgy élni, hogy tudod, nemsokára összeházasodtok... Aj, én is ezt szeretném!!! :-) De persze mégse úgy, hogy na, csak azért jegyez már el, mert én egyfolytában ezt mondogatom.
Am sztem is beszélj vele, kérdezd meg, h ő szeretné-e ezt mostanában, vagy mikorra tervezne családot. Sem,mi kötöttség, ezt ne érezze :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!