Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért van az, ha egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha egy lányt eljegyeznek, utána fenn hordják az orrukat? Észrevettem ezt több menyasszonynál is. Én is az vagyok, de semmit nem változtam.

Figyelt kérdés
Nem értem ennek a lényegét, hogy mi értelme?! Ti, hogy látjátok?

2012. ápr. 11. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mondtam senkinek, csak a családomnak. Nem raktam ki gyűrűs képet a fészbukra. Aki rákérdezett, annak elmondtam. volt itt pár napja kérdés, hogy terhes vagyok, jaj, hogy kürtöljem szét a fészbukon. Na hát ez pl. tőlem nagyon távol áll.
2012. ápr. 11. 15:11
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
nem tudom, én ilyennel még nem találkoztam. Nem gondolom, hogy fennhordanám az orrom, viszont az első válaszolóhoz hasonlóan lenne, akinek mutogatnám, hogy tessék, ezt sem gondoltad volna, igaz? viszont nem ér annyit az egész. mikor meg volt a lánykérés, egyértelmű volt, hogy a közeli barátokat is felhívtam. Én annyiban változtam, hogy most folyton az esküvőn jár a fejem, szívesen beszélnék róla, de a kolléganőimet nem akarom az őrületbe kergetni. ugyanúgy, ahogy a barátnőm sem :D
2012. ápr. 11. 15:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Minek azt reklámozni, egy eljegyzés még nem jelent semmit, sajnos bármi lehet belőle. Ha mégsem lesz házasság, annál kellemetlenebb, minél inkább hangoztattam.
2012. ápr. 11. 16:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én azt vettem észre,hogy sok olyan ember van,akinek az ad értelmet az életének,hogy felvágnak.Vagy csak az én környezetem ilyen hülye,nem tudom.Mindenesetre az ilyeneket kerülöm.Ezeknek nem fontos a sem párjuk,sem a házasság,szerintem még a gyerekük sem,csak az,hogy mutogathatják magukat.
2012. ápr. 11. 19:11
 15/16 anonim ***** válasza:
92%
Pár évvel ezelőtt egy,akkor 19 éves osztálytársamat eljegyezte a fiúja.Egy egész mappát töltött meg az iwiwen az eljegyzési fotóival,és egyből elkezdett tanácsokat adni az egyedülállóknak,hogy hogyan legyenek olyan szerencsések,mint ő.Direkt úgy gesztikulált a kis mancsaival,hogy mindenki lássa a gyűrűjét.Tudom,mert azelőtt nem viselkedett ilyen hülyén.A röhej az egészben az,hogy most a válás kimondására várnak.Ennyit erről.26/N
2012. ápr. 11. 19:47
 16/16 anonim ***** válasza:
84%

Nekem az a kedvencem, amikor valaki közli az igényeit, hogy márpedig őt igenis vegyék feleségül, aztán 1-2 hónapon belül csodák csodájára megkérik a kezét. Ő pedig rettenetesen boldog, legelső (!) dolga, h kiírja facebook-ra, aztán pedig egyszer sem felejti el kihangsúlyozni, h neki már nem barátja, hanem vőlegénye van.

Elhiszem én, h szeretik egymást, de ilyenkor valahogy mégis az az érzésem, h nekik nem ez a legfontosabb, hanem az, h erről minél többen tudjanak és lehetőleg mindenki pukkadjon meg az irigységtől.

... nem hiszem h irigykednem kéne. :)

2012. ápr. 14. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!