Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tul extrém? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul extrém? Szerintetek?

Figyelt kérdés

azt beszéltük a barátnőmmel,h majd nem arany gyűrűnk lesz,hanem egy-egy szép gyűrű fel lesz tetoválva,egymás nevének a kezdőbetűjével.

lehet h meredeknek tűnik,de ha ugyérezzük h egymás melett akarjuk leélni az életünket...???

2012. ápr. 9. 20:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mi is hasonlót tervezünk, csak az egyéves házassági évfordulónkra. A gyűrűket már kinéztük (szép, magyar készítésű darabok), és azokat fogjuk rátetováltatni a gyűrűs ujjainkra. Így nem sokáig kell őket hordani :D
2012. ápr. 9. 22:09
 12/20 anonim ***** válasza:

11-es!

Te most miről beszélsz?

2012. ápr. 9. 22:11
 13/20 anonim ***** válasza:

Tizenegyeske gondolom a kérdező alapján kezdte törni a kis fejecskéjét, de nagyon nem jött össze neki :)

Nekem is van tetoválásom, mellette jeles érettségim, s egyetemen tanulok.

Sok orvosnak is van tetoválása.

Az ilyeneknek meg előítéletei, de azokkal nem sokra mennek :)

2012. ápr. 9. 22:15
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon eredeti ötlet a tetovált gyűrű, az előítéletek meg előbb-utóbb ki fognak halni.

(Köss bele a helyesírásomba, 11-es!)

2012. ápr. 10. 03:28
 15/20 anonim ***** válasza:
96%

Nővérem az a tipikus mindenre allergiás.

Pollen, állatok, fém.

A hipoallergén gyűrűt nem tudták volna megfizetni.

Ők is tetováltattak.

Egy méterről is gyűrűnek néz ki. Ráadásul a sógorom barátja készítette, az esküvői fotókon nem gyűrűfelhúzás van, hanem egy kicsi tetoválógépet fognak, mintha egymásra tetoválnának éppen.

Azóta a nővérem fülbevalót is tetováltatott, igaz az amolyan sminktetoválás, tehát egy idő után eltűnik.

2012. ápr. 10. 06:55
 16/20 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! :) mm az értelmes válaszokat.

11esnek pedig csak annyi,h az ilyen emberekről írtam az elöbbi kommentemben.

2012. ápr. 10. 09:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Tizenegyeske" vagyok

Nem tudom, mi baj van a válaszommal. Nem a kérdező miatt kezdtem törni a "kis fejecskémet", már legalább fél éve ez a tervünk...A válaszommal arra céloztam, hogy szerintem nem túl extrém, ha esetleg nehezen tudtátok értelmezni a diónyi agyatokkal.

2012. ápr. 10. 14:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nem tenném, de ha nektek tetszik... Attól is függ azért, hogy mi a szakmátok, milyen helyen szeretnétek, tudtok elhelyezkedni. Van, ahol nem látják szívesen a látható helyen lévő tetoválást.
2012. ápr. 12. 07:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves volt 12. válaszoló.

Előtted volt egy bunkó aki sértegette a tetkósokat. A moderátorok törölték a válaszát így te lettél a 11es.

2012. ápr. 12. 10:11
 20/20 anonim ***** válasza:

nem csináltatnék ilyet, de ha tetszene akkor sem lehetne, mert a munkahelyemen az egyik kikötés az, hogy látható helyen nem lehet tetoválás, csak ott ahol a ruházat takarja, írta valaki, hogy a munkahelyen gyűrűt lehetne ráhúzni, na a másik pedig az, hogy ékszert nem lehet hordanunk, főleg gyűrűt nem

Egyik ismerősömnek van ilyen, de irtó csúnya

2012. ápr. 12. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!