Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a szebb?
Sziasztok 2 eljegyzési gyűrű közül szeretnék választani, tudom hogy nem nagy szám, de nem az ár a lényeg, hanem h szívből adom... úgy lenne az igazi ha fel lehetne próbálni, hogy melyik hogy áll, de akkor nem lenne meglepi. Illetve méretben is bizonytalan vagyok a párom nem hord gyűrűt ugyanis. Úgy gondoltam hogy megveszem az átlagos 54-es méretet és azt lehet bevetetni ha valami probléma van.
1, [link]
2, [link]
Köszi a véleményeket!
szerintem a második sokkal szebb, letisztultabb, ez jobb választás lehet, ha egyébként nem hord gyűrűt.
Sok boldogságot!
Mind a kettő nagyon szép! Biztos örülne bármelyiknek.
Ha választani kell, akkor az első. A másodiknak picit túl nagy a köve. (az én ízlésemhez mérve)
Az elsővel az a gond, hogy a formája miatt nem passzol annyira a karikagyűrűhöz. Ennek ellenére nekem az jobban tetszik, mint a nagy köves. Esetleg kereshetnél olyat, mint a 2. csak kisebb kővel.
A méretet pedig egy hasonló alkatú lánytól (ne az ő barátnői közül válaszd mert azok elkotyogják neki) meg tudod kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!