Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vajon most hányadán állunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon most hányadán állunk?

Figyelt kérdés

Tegnap este (de szép...:P) volt egy nézeteltérésünk a párommal. Már 5 éve vagyunk együtt, igaz fiatalok vagyunk (22 évesek) de akkor is öt év. Ő hozta fel az eljegyzés témát, mire én is kifejtettem a véleményemet. (korábban is sokszor beszéltünk mér az eljegyzésről, házasságról) Mondtam neki, hogy nem szeretném ha már 7-8 év eltelne és csak utána jönne egy eljegyzés, mert az olyan, hogy "na bumm..." s akkor mi van? Még 3-4 év s esküvő, egyenesen gáz...nem pont így mondtam, de kifejtettem, hogy több év együtt élés után szerintem már olyan erőltetett az eljegyzés, de bizonyos idő után a házasság is. Mire látványosan felháborodott, majd közölte, hogy erre nem áll készen és ő igenis még éveket szeretne várni. Mondtam neki, hogy én nem akarok évek múlva is "csak" a barátnője lenni, ez szintén nem esett jól neki de láttam rajta, hogy érti miről beszélek. Aztán kezdte-végezte a témát, míg már látta rajtam, hogy mindjárt elbőgöm magam, hogy ennyire félreismertem a nézeteit (úgy tudtam mindig is viszonylag korán szeretett volna nősülni, eljegyzést meg 19 éves kora óta tervez...) A végén már mondtam, hogy hagyjuk a fenébe a témát. Látta már a párom, hogy csalódott voltam, a kelleténél jobban. Mire megölelt és azt mondta, "nyugodj meg, ez is a terv része!:)" Vagyis csak elhiteti, hogy nem akarja, hogy aztán nagyot durranjon? Vagy most ezzel elhallgattatott? Rákérdeztem, de aztán úgy döntöttem nem forcírozom tovább a témát. Most akkor mi van?

22-L

2011. dec. 26. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Le akart csillaitani, megnyugtatni, nem akart veszekedni.

Hat ibzony csak igazat mondhat. Lehet, sot biztos hogy eljegyzes, hazassag benne van az O 5 eves terveibe.

Ne izgulj, sokan elerzekenyulnek karacsony kornyeken. Varj februarig mit mond, addig ne veszekedj.

2011. dec. 26. 13:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Elmondani nem fogja, mert meglepetést szeretne...:))
2011. dec. 26. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!