Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok erről a gyűrűről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a gyűrűről? (link)

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 29. 17:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
szép (:
2011. nov. 29. 17:41
 12/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is túl csicsás. Szépnek szép, de ha választhatnék, tuti nem ilyet választanék. Amit az előttem kommentelő belinkelt, na az tetszik. Ugyanolyan van nekem, csak a középső kő kék, körbe meg fehér, olyan mint egy virág. Csak én nem eljegyzésre kaptam, hanem 14 évesen ballagásra :D
2011. nov. 29. 17:44
 13/27 anonim ***** válasza:
Hasonló eljegyzési gyűrűm van, azzal a különbséggel, hogy nincs csicsázás. Semmi nagy kő (nekem azok egyáltalán nem tetszenek), csak sok kicsi, szépen ívesen, formásan. Lassan egy éve hordom mindennap és nem estek ki a kis kövek belőle. De a linkre visszatérve: Akinek tetszenek az ilyenek, az biztos örülni fog neki.
2011. nov. 29. 17:45
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
nem baj, ha csicsás, ha megkapja a lány, akkor egyből látni fogja, hogy valami szépet és különlegeset akartál neki adni, még ha nem is az ő stílusa, és éppen ezért nagyon fog neki tetszeni.
2011. nov. 29. 17:56
 15/27 anonim ***** válasza:
Nekem pl sok, de ízlések és pofonok. Én a sokkal egyszerűbb ékszereket szeretem. Nekem nem tetszik, hogy ekkora a kő benne és hogy még körben is köves. De te ismered a párod ízlését (már ha te a fiú vagy :) )
2011. nov. 29. 18:13
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, de eljegyzésre nem tudom elképzelni, mert én a 2 karikagyűrű híve vagyok. Vagyis szerintem az eljegyzés nem csak a lányról szól. ezért.

23N

2011. nov. 29. 18:49
 17/27 anonim ***** válasza:
szerintem giccses
2011. nov. 29. 19:00
 18/27 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem szép, de Swarovski...

Ezzel a "márkával" az a bajom, hogy alaptalanul fel van kapva.

Amit jól csengő néven Swarovski "kristályként" adnak el baromi sok pénzért, az nem más, mint egyszerű csiszolt üveg.

Csak ugye jó a marketingje és a sok sznob elhiszi, hogy valami baromi különleges dologról van szó.

Ezzel persze nem megbántani akarlak kérdező, félre ne érts.

Csak hasonló árfekvésben már kapsz valóban értékes gyűrűt is.

L/24

2011. nov. 29. 19:02
 19/27 anonim ***** válasza:
48%

ne haragudj, de nekem sem tetszik. Túl nagy, túl feltűnő. Nekem a nagyzoló celebek jutnak róla eszembe. Maga a gyűrű szép, de én eljegyzésre valami egyszerűbbet képzeltem, és szerencsére egyszerűbb is lett :)

[link]

2011. nov. 29. 19:17
 20/27 anonim ***** válasza:
32%

19:02

Az a gyűrű szép, amit pedig a Swarovskiról összehordtál, az alapján kicsinyes, fillérb.aszó kis nő lehetsz. Javaslom ne vagyél semmi márkásat, de élelmiszerből se, egyél avas lóbelet, mert az nincs túlárazva. Undorodom ettől a proli mentalitástól, ha a kérdezőnek van rá pénze, akkor neked mi közöd hozzá, hogy mire költi?

2011. nov. 29. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!