Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem tetszik, de eljegyzésre nem tudom elképzelni, mert én a 2 karikagyűrű híve vagyok. Vagyis szerintem az eljegyzés nem csak a lányról szól. ezért.
23N
Szerintem szép, de Swarovski...
Ezzel a "márkával" az a bajom, hogy alaptalanul fel van kapva.
Amit jól csengő néven Swarovski "kristályként" adnak el baromi sok pénzért, az nem más, mint egyszerű csiszolt üveg.
Csak ugye jó a marketingje és a sok sznob elhiszi, hogy valami baromi különleges dologról van szó.
Ezzel persze nem megbántani akarlak kérdező, félre ne érts.
Csak hasonló árfekvésben már kapsz valóban értékes gyűrűt is.
L/24
ne haragudj, de nekem sem tetszik. Túl nagy, túl feltűnő. Nekem a nagyzoló celebek jutnak róla eszembe. Maga a gyűrű szép, de én eljegyzésre valami egyszerűbbet képzeltem, és szerencsére egyszerűbb is lett :)
19:02
Az a gyűrű szép, amit pedig a Swarovskiról összehordtál, az alapján kicsinyes, fillérb.aszó kis nő lehetsz. Javaslom ne vagyél semmi márkásat, de élelmiszerből se, egyél avas lóbelet, mert az nincs túlárazva. Undorodom ettől a proli mentalitástól, ha a kérdezőnek van rá pénze, akkor neked mi közöd hozzá, hogy mire költi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!