Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a barátomnak ha én akarom megkérni a kezét? L
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Ha a hapi csak az időt tölti, amely gyorsan szalad, de esze ágában sincs a hölgyet feleségül kérni, ő minek "vesztegesse" az idejét.
A férfi még 50 éves kora után is nemzőképes marad, míg egy nő életében erre vannak "ideális" életkor-határok.
Ha valaki csak szórakozna velem, én is szeretnék mielőbb tisztán látni.
"máskülönben honnan a búból tudná az a pasi, hogy a lány szeretne a felesége lenni?"
MOndjuk ha tegyük fel, 6 éve járnak, annyi idő alatt már csak megismerte a gondolkodását, jövőképét, stb. (Az én párom pl. már 2 év után tisztában van ezekkel)
Ha nem vette a fáradságot, hogy megismerjen, vagy "zárójelbe teszi", hoyg nagyon jól tudja, szeretnél házasságot - akkor meg nem kell "férjül venni"...
Akkor te nagyon szerencsés ember vagy :)
De hidd el, nem mindenki fogja meg az Isten lábát, és igen is, vannak olyan szerencsétlen egyedek, akik akár 6-7 év járás után sem képesek felfogni, hogy a büdös életben nem lesz belőlük feleség az illető pasi oldalán...egy próbát azért megérdemelnek. :)
OMG! akkor majd vegyél felcsatolhatót, és megcserélhetitek az ágybeli szerepeket is.
miért kell lelkileg kasztrálni szegény barátodat? ha ő elérkezettnek látja az időt, majd megkér. ha nem, akkor kopogtass olyan pasik ajtaján, akik legalább annyira házasságmániásak mint te, és el van intézve a dolog.
attól, h nincs papírotok a kapcsolattól, még lehettek boldogok, de ezzel egy életre leírhatod magad a srácnál...
Nálunk az volt a szitu, hogy már egy ideje a levegőben lógott az eljegyzés, csak nem mondtuk ki. Én célozgattam ezerrel, de ő nem szólt semmit. Ilyenkor a napok is hónapoknak tűnnek. Így nem bírtam tovább, egy romantikus napon, mikor láttam hogy örül, boldog, hozzábújtam, és félősen megkérdeztem, hogy mit szólna hozzá, ha a nyaraláskor eljegyeznénk egymást.
Nagyon örült össze-vissza puszilgatott, csókolt, hogy ő is pont ezt találta ki :). Nagyon megkönnyebbültem, eltűnt a bizonytalanság. Megbeszéltük, hogy úgy csinálunk mintha semmi sem történt volna, és majd a nyaraláson meglepődök, de csak nem bírtuk ki, onnantól kezdve, folyton gyűrűket néztünk (karikát, nem köves lánykérőt), így hamarosan (még a nyaralás előtt) fel is húztuk, és külön örültünk hogy már egyből karikát vettünk, így mindkettőnk ujján ott volt a jel hogy összetartozunk. Végig a keresgélés alatt is nagy volt a boldogság, mindenki előtt titokba tartottuk, nagyon izgi volt.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!