Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Már nemsokára 6 éve leszünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nemsokára 6 éve leszünk együtt és még nem kérte meg a kezemet, de én már családot szeretnék. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

olvasd el

miért a rossz lányokat veszik el a férfiak c. könyvet

2011. szept. 4. 12:45
 12/15 anonim ***** válasza:
61%

Én és a párom 8 éve vagyunk együtt, és én sem lettem a 8 év alatt menyasszony.Bár én még nem szeretnék családot, mert fiatal vagyok hozzá, én is szeretném már nagyon, ha komolyabbra fordulna a kapcsolatunk, ha lenne eljegyzés, de én mindent Rá bízok, soha nem említettem még neki, hogy szeretném.

Te hány éves vagy?Ha 30 körül, akkor azért már gondolhatná, hogy kinőttél a tinikorból és komolyabb dolgokra vágysz.Milyen a kapcsolatotok?Tudtok mindenről úgy beszélgetni, mint két barát?Őszintén?Mert akkor lehet valahogyan megközelítheted finoman a témát, hogy ő akar-e családot, mi a terve veled, mert ha kiderül hogy az következő 10 évben semmi, akkor...

2011. szept. 4. 17:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom..én 2 év után tisztáztam a párommal a terveinket, hogy tudjuk mire számíthatunk. Egyenlőre még nem lesz házasság vagy eljegyzés, de belőttük egy időre. Én is elmondtam, hogy miket tervezek, ő is.

Szerintem ennek kéne normálisnak lenni..nem kell félni a másiktól. Mindent meg lehet beszélni és kivel beszéled meg, ha a pároddal nem tudod?

2011. szept. 4. 18:52
 14/15 anonim ***** válasza:
31%

családot házassági papírok nélkül is lehet alapítani.

majd ha már erősebb lesz a gyerek utáni vágy a papír utáninál, akkor nem fogsz ilyenen nyavajogni.

bocs, de nekem ez a véleményem.

ha valaki nem szeret, akkor papírral is otthagy, ha szeret, akkor papír nélkül is veled marad. ez csupán intelligencia kérdése.

2011. szept. 4. 19:13
 15/15 anonim ***** válasza:
26%

Mit csinálj? Ülj le vele beszélni, hogy te szeretnél már családot, mert úgy érzed, hogy 6 év alatt Te is és ő is biztos lehet az érzéseiben, és már elég komoly a kapcsolatotok, hogy lépjetek egy szintet.

De amúgy 6 év alatt tudnod kellene, hogy mik az elképzelései a párodnak, akar családot, akar gyereket?

Persze lehet neki nem fontos a papír, ő anélkül is elvan, de azt tudnia kellene, hogy TE mit szeretnél, és figyelembe vehetné ezt is.

Amúgy hány évesek vagytok?

Nem bántásként mondom, de ha egy férfi tiszta szívből szeret egy nőt, akinek ugyan úgy fontos a házasság, mint a leendő feleségének, nem vár éveket. Saját és más ismerőseim példáját hoztam most fel.

Ez után úgy reagálsz, ahogy jól esik, de ezeket tudod szerintem te is legbelül!

21 éves menyasszony.

2011. szept. 5. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!