Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "jogai" vannak egy mennyasszonynak? (Mindenféle érdekel ami ide kapcsolódik)
16éves vagyok és a szüleim nem engedik,hogy együtt aludjak a barátommal,azt mondták ha lesz gyűrűm akkor lesz együtt alvás.
Hát a barátom eljegy!
És ha tegyük fel nem akarnak itthonról az ősök elengedni a barátomhoz akkor mondhatom hogy van gyűrűm?!
Ezt csak mellékesen kérdezem.
ÓÓÓÓÓÓÓÓ hogy ez miért nem jutott nekem eszembe??? 40 évesen már tele lehetne az ékszer dobozom arany gyűrűkkel :)
JA de gyerek vagy még kislány...Inkább tanulj,és hallgass a szüleidre.
OMG. iszonyat gyerekesen gondolkodsz.
menj vissza inkább babázni, az való még neked.
A menyasszonynak joga van mosni, főzni a vőlegényre és takarítani utána.
Csábító, nem? ;)
Élek a gyanúperrel, hogy még magad után sem te csinálod, hanem édesanyád...
Most ezt honnan vetted, hogy ha "menyasszony" leszel jogaid lesznek? Mik vannak....
16 évesen a tanuláson kellene törnöd a fejed, nem azon, hogy minél többet szexelhetsz. Nem értem, hogy sokan miért gondolják azt, ha gyűrűjük van, bármit megtehetnek? Áhhh
Mellesleg 16 évesen azt csinálsz még amit a szüleid mondanak, majd ha nagykorú leszel, biztos anyagi háttérrel, egy lakással akkor az már a te életed, de amíg ők tartanak el addig ne reménykedj, hogy bármit megváltoztat egy semmi hitelű gyűrű. Pfff
21 éves menyasszony!
Aztán majd meghökkensz, ha a szüleid rámutatnak, hogy nem eljegyzésre gondoltak, mert az semmit nem jelent. Majd ha már összeházasodtatok.
Még ha a barátod kellőképp komolyan is gondolna, akkor is várhattok két évet, mert olyan bugyuta és éretlen a gondolkodásmódod (ennyiből már le lehet szűrni), hogy sose engedélyeznék a házasságkötést a gyámhivatalnál. xD
Amúgy jah, mondhatod, hogy van gyűrűd. A szüleidnek meg joga van utána ugyanúgy nem elengedni otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!