Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után jegyzet el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után jegyzet el a párotok? Lent.

Figyelt kérdés

Már mint úgy értem, amikor már biztosan tudtátok, hogy megakarja kérni a kezeteket a párotok, időintervallumban kb.?

Nálam most pont ez a helyzet.

2011. máj. 25. 11:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Hogy lehet az, hogy régen hamar megkérte a férfi a nő kezét és legtöbben még mindig együtt vannak?"

Tudod régen még tudták mi az hogy tisztelni és megbecsülni a másikat!Ma már nem számít...ha reggel túl kócos vagy mehetsz,van helyetted száz másik aki szétteszi a lábát!:)Kb ennyi a különbség!De igaz ami igaz régen inkább szenvedtek a párjuk mellett mint sem szégyen szemre elváljanak egymástól!:S

Én sem maradnék éveket együtt senkivel eljegyzés nélkül...komolytalankodni volt időnk tizen évesen!:)De a mostani és hangsúlyozom MOSTANI 3 hónapos eljegyzéseket se értem!De ki így ki úgy!

Mi másfél éve vagyunk együtt és 7 hónapja kérte meg a kezemet és napról napra jobban szeretjük egymást!:)Esküvő még nagyon távlati!

2011. máj. 28. 06:38
 22/25 anonim ***** válasza:

"Hogy lehet az, hogy régen hamar megkérte a férfi a nő kezét és legtöbben még mindig együtt vannak?"

A legtöbben nincsenek együtt, rengetegen elváltak közülük. Régebben persze hogy jobban együtt maradtak. A házasság nem elsősorban szerelem kérdése volt, hanem egy gazdasági vagyonközösség. Ha elváltak, akkor a nő nagyon nem tudott mit csinálni, hiszen általában egzisztenciája a férfinek volt a házasságkötéskor. Ha elvált egy nő, akkor szembe kellett néznie a társadalom megvetésével és azzal is, hogy nem nagyon tudott mihez kezdeni utána. Ráadásul régebben még anyáinkba azt nevelték, hogy a nő neve otthon kuss, és sokakban még a mai napig is ez él. Rengeteg olyan ma is álló házasság van, ahol egyik fél sem boldog, de együtt maradtak.

2011. máj. 28. 09:32
 23/25 anonim ***** válasza:
Mi 5 éve vagyunk együtt. 3 év után kérte meg a kezem, akkor már két éve együtt éltünk. Tavaly volt az esküvőnk.
2011. máj. 28. 22:35
 24/25 anonim ***** válasza:
Nekem a párom a 4 éves évforduló előtt 3 nappal kérte meg a kezem!A 4 évből 2 éve lakunk együtt!
2011. máj. 30. 14:18
 25/25 anonim ***** válasza:
2,5 hónapja vagyunk együtt (nem röhög!!) és húsvétra kaptam tőle a "nem hivatalos" eljegyzési gyűrűt :) A hivatalos eljegyzést karácsonyra tervezi, kb 2 hét múlva költözünk össze, a gyerekeim kb a 3. találkozástól apjuknak tekintik, elfogadták, ő is a gyerekeket! :)
2011. jún. 6. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!