Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit reagálnátok erre? Egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok erre? Egy fiú 20 évesen megkéri a bnője kezét akivel több mint 3éve már együtt vannak.

Figyelt kérdés

Én nem a barátnő vagyok se nem a fiú. Tehát a fiú megkérte a lány kezét úgy érezte nagyon szerelmes, a lány elfogadta a kérést de rá fél évre a lány otthagyta a fiút...

Na most megismertem ezt a fiút és elmondta hogy volt egy menyasszonya erre hogy lehet reagálni, neki az exe lehetett az igazi hamár eddig eljutottak...szerintem.

2011. máj. 16. 12:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az enyém már el is vált... Na az szerinted milyen érzés lehet nekem, hogy valakit annyira szeretett, hogy el is vette feleségül?! Elég pocsék!

De ettől függetlenül megpróbálom a legjobban nyújtani neki, csak remélem, hogy egyszer úgy megszeret engem is...

2011. máj. 16. 18:03
 12/16 A kérdező kommentje:
utolsó nekem is ugyanez!! annyira szerette hogy megkérte a kezét:(((
2011. máj. 16. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok barátommal. Az előző barátnőjével már 3 éve együtt voltak, mire egyik napról a másikra kidobta a barátomat. Akkor szar volt neki, de most hogy együtt vagyunk, már úgy látja, hogy jó, hogy így történt. Én hálás vagyok a volt barátnőjének, hogy kidobta, és megismerhettem őt, és hiszem, hogy 'igazibb igazi' vagyok, mint az a lány, nem aggódom ezen:)
2011. máj. 16. 22:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Én annyit tennék hozzá, hogy mindenki az adott kapcsolatával tervez. Ha az aktuális párját nem veszi komolyan az ember, akkor minek kapcsolat?

Az én Párom estét tudom a megnyugtatásodra felhozni.

3évig volt együtt az exével, és úgy gondolta, ha 3 évig jó a kapcsolat meg elvannak akkor elveszi. Hozzátenném, hogy a párom nem sürgette az esküvőt, az exe volt oda a házasságért.

Aztán 5 hónap múlva elváltak, mert a nő rájött, hogy mégsem jó buli a házasság. Pedig majdnem hogy Ő erőszakolta ki a Párom pedig csak rábólintott.

És míg engem meg nem ismert nem érzett senki iránt ilyen mélyen...kérdés, hogy akkor miért házasodott? Akkor nem ismerte még ezt a mély hatalmas szerelmet.

Lehet ez a fiú is meg fog ismerni melletted egy egészen más érzést és bánni fogja, hogy nem várt az eljegyzéssel. De erről már nem tehet. Ne nyomasszon a múltja. Akkor még nem tudta, hogy Te vagy. :)

22N

2011. máj. 18. 20:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Az egyik osztálytársam is hasonló cipőben járt, csak ő egy év után kérte meg a barátnője kezét. A végeredmény az lett, hogy a lány szakított vele a fiú pedig idegösszeomlással pszichiátriára került és fél évig komoly gyógyszeres kezelés alatt állt.

Ttt szerintem nem azon van a hangsúly, hogy az -e volt az igazi számára, (mert szerintem nem) hanem azon, hogy a fiú miért akar ennyire kötődni, tartozni valakihez. Ez szerintem egészségtelen és kezelendő dolog. A példa amit fent említettem pont ezt támasztja alá.

2011. máj. 18. 21:39
 16/16 anonim ***** válasza:
az én barátomnak is volt előttem menyasszonya, aki után minden nővel csak szórakozott, ahogy velem is, de amikor megírtam neki, hogy megismertem egy másik srácot, szabályosan belebetegedett a féltékenységbe, 1 hónapra rá megkérte a kezem (úgy látszik ekkor jött rá, hogy szeret)
2011. máj. 19. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!