Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok erre? Egy fiú 20 évesen megkéri a bnője kezét akivel több mint 3éve már együtt vannak.
Én nem a barátnő vagyok se nem a fiú. Tehát a fiú megkérte a lány kezét úgy érezte nagyon szerelmes, a lány elfogadta a kérést de rá fél évre a lány otthagyta a fiút...
Na most megismertem ezt a fiút és elmondta hogy volt egy menyasszonya erre hogy lehet reagálni, neki az exe lehetett az igazi hamár eddig eljutottak...szerintem.
Az enyém már el is vált... Na az szerinted milyen érzés lehet nekem, hogy valakit annyira szeretett, hogy el is vette feleségül?! Elég pocsék!
De ettől függetlenül megpróbálom a legjobban nyújtani neki, csak remélem, hogy egyszer úgy megszeret engem is...
Én annyit tennék hozzá, hogy mindenki az adott kapcsolatával tervez. Ha az aktuális párját nem veszi komolyan az ember, akkor minek kapcsolat?
Az én Párom estét tudom a megnyugtatásodra felhozni.
3évig volt együtt az exével, és úgy gondolta, ha 3 évig jó a kapcsolat meg elvannak akkor elveszi. Hozzátenném, hogy a párom nem sürgette az esküvőt, az exe volt oda a házasságért.
Aztán 5 hónap múlva elváltak, mert a nő rájött, hogy mégsem jó buli a házasság. Pedig majdnem hogy Ő erőszakolta ki a Párom pedig csak rábólintott.
És míg engem meg nem ismert nem érzett senki iránt ilyen mélyen...kérdés, hogy akkor miért házasodott? Akkor nem ismerte még ezt a mély hatalmas szerelmet.
Lehet ez a fiú is meg fog ismerni melletted egy egészen más érzést és bánni fogja, hogy nem várt az eljegyzéssel. De erről már nem tehet. Ne nyomasszon a múltja. Akkor még nem tudta, hogy Te vagy. :)
22N
Az egyik osztálytársam is hasonló cipőben járt, csak ő egy év után kérte meg a barátnője kezét. A végeredmény az lett, hogy a lány szakított vele a fiú pedig idegösszeomlással pszichiátriára került és fél évig komoly gyógyszeres kezelés alatt állt.
Ttt szerintem nem azon van a hangsúly, hogy az -e volt az igazi számára, (mert szerintem nem) hanem azon, hogy a fiú miért akar ennyire kötődni, tartozni valakihez. Ez szerintem egészségtelen és kezelendő dolog. A példa amit fent említettem pont ezt támasztja alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!