Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal beszélgettünk és kérdeztem, hogy mit kér az évfordulónkra és születésnapjára (5 nap van a kettő között). Mondta, hogy semmit mert neki mindene megvan. Mondtam neki, hogy én tudok valamit venni ami nincs meg neki. Megvegyem neki?
Figyelt kérdés
Konkrétan egy ezüst karika gyűrűre gondoltam, amivel "megkérném" a kezét. Azt mondta, hogy ez lenne a legnagyobb ajándék amit adhatok neki. De azért nem akarom tőle elvenni a lánykérés örömét. Megvegyem neki szándék gyanánt vagy várjam meg még ő dönti el, hogy mikor kér meg?2011. ápr. 7. 08:19
11/16 A kérdező kommentje:
Nem erőltettem türelmesen várom, hogy ő kérje meg a kezem.(vagyis igyekszem). De akkor szervezek neki valami jó bulit, kap egy szép ajándékot(amit még nem tudom mi lesz) és egy kellemes estét kettesben:).
Csak egy ötlet volt, de akkor kivárom azt, hogy ő ötleteljen:)
2011. ápr. 7. 09:14
12/16 anonim válasza:
Én sem vettem volna gyűrűt a most már férjemnek. Egy időben minden karácsonykor és szülinap stb. vártam, hogy na majd most fogok kapni, és végül egy teljesen hétköznapi napon lepett meg egy leánykéréssel, ettől az élménytől te se fosztd meg magad szerintem :)
De te ismered a párod, ha szerinted bejönne neki akkor hajrá.
13/16 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet a gyűrű, de ne karika legyen hanem valami szép ezüst. Arról mindig eszébe jutsz majd ha ránéz, és biztos öröme lesz benne. Fura, hogy a lánykérésről mint feladatról beszélsz egyfolytában. Ez nem feladat szerintem, hanem egy nagyon boldog komoly pillanat két szerelmes közt. Ha feladat, akkor már régen rossz.
14/16 A kérdező kommentje:
Elnézést ha úgy jön le, hogy feladatként jön le, mert nem úgy gondolom. Ez egy érzés amit érezni kell és ha eljön a megfelelő pillanat akkor kell megtenni.
2011. ápr. 7. 13:11
15/16 anonim válasza:
vannak lakatfalak országszerte. én az évfordulónkra egy lakatot adok a barátomnak,a kulcsot pedig egy tóba,folyóba dobjuk. szerintem nagyon romantikus,és ez is az összetartozásotokat erősíti :)
16/16 anonim válasza:
Ha feleségül akarna venni, már mondta volna, akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!