Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kisérőgyűrűt ti mennyiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisérőgyűrűt ti mennyiért vettétek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 13:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

most őszintén, mit kell piszkálni egymást?

volt egy kérdés, arra érkezett egy válasz. aztán meg egy piszkálódás ami azóta is tart.

nyilván nem kell mindenkinek 120.-ért gyűrűt venni, de ha megteheti és szeretné, miért ne vehetne?!

ha meg valaki csak 5ezerért tud, akkor annyiért vesz.

senki nem hangoztatta hogy a drágább gyűrű bármi pluszt tenne hozzá, vagy majd attól lesznek boldogabbak.

basszus, ha megteheti, had vegyen annyiér amennyiér akar, miért fáj ez másnak? minek kell belekötni rögtön?

2011. márc. 22. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:

ez egy szép emberi szokás! úgy hívják: irigység :D

érdekes volt aki beszólás nélkül is hozzá tudott szólni.

2011. márc. 22. 16:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem hordanék 120+150e Ft-os gyűrűket elhiheted, ahogy azt sem szeretném, hogy Zsolnay porcelánkészletből együnk majd annak idején. Teljesen fölösleges. A gyűrű esetében attól félnék, hogy elvesztem, a porcelánt meg h eltöröm.

Egyszerűen úgy látom, hogy van az a határ, ami már beteges inkább, mint az, hogy "eljegyezzem a szerelmem egy szép és mutatós gyűrűvel".

Egyébként miközben arról prédikálsz, hogy miért kell leoltani a másikat, te is jól megtetted velem. Grat;)

2011. márc. 23. 07:37
 14/18 anonim ***** válasza:

így jár aki oltogat...:D

ha megtehetnéd megvennéd, hidd el. ha már nem tudod mire költeni a pénzedet, akkor nem fogsz csak azért 5.000,-Ft-os eljegyzési gyűrűt venni, mert az is elég.

és nem fogsz 500 HUF-os tányérból enni, ha a 3.000-s jobban tetszik és belefér hogy megvedd.

kár ezen vitatkozni.

2011. márc. 23. 09:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Gyerekek ne marjuk már egymást. Az igaz, hogy 5000 forintos gyűrűvel is boldognak lehet lenni, én is ezen a véleményen vagyok. De aki megteheti, hogy megveszi mondjuk a félmillásat, hát miért ne venné? Én örülök neki, hogy vannak gazdag emberek, akik megengedhetik maguknak.

Egyik ismerősömnek gyémánt eljegyzési gyűrűje van, de semmivel nem szebb mint egy cirkóniaköves gyűrű...de miért venne cirkóniát, ha megveheti a gyémántot is? :):):)

Sok boldogságot, és pozitív gondolatokat mindnekinek!!!:):)

2011. márc. 23. 09:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Semennyiért! Szerintem pénzkidobás! Mi egyből karikagyűrűt vettünk és azt húztuk fel egymás ujjára (bal kézre) az eljegyzésen. Esküvőn pedig a jobb kézre. 33/L
2011. márc. 23. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Miért lenne pénzkidobás?Kaptam egy gyűrűt,amivel megkérte a kezem.A karikagyűrűt már együtt választottuk.
2011. márc. 23. 21:11
 18/18 anonim ***** válasza:

09:05 nek

Szerintem igazad van. Az ember mindig többet akar, és mindenki ilyen. Nem fogsz minden nap főzni ha étterembe is mehetsz

2011. márc. 25. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!