Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Cikis ha valakinek 17 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikis ha valakinek 17 évesen megkérik a kezét?

Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 16:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, viszont amíg ilyen kérdés felmerül benned, addig nem biztos, hogy jó ötlet elkötelezni magadat.

Más: nem azért van sok válás, mert fiatalon házasodnak, hanem mert egyszerűbbnek tűnik átlépni a problémákon, mint megoldani őket.

2009. febr. 4. 21:23
 12/24 A kérdező kommentje:

Azért láttom valaki mellettem is áll,a válás kérdésben. :)

És nem merül fel bennem semmiféle kétely,csak nem mindennap kérik meg a kezed:)

2009. febr. 4. 21:57
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
nem :) én örültem volna neki, ha a párom megkéri a kezem :)
2009. febr. 4. 21:58
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
17 évesen egyébként is csak szülői engedéllyel házasodhatsz meg. tulajdonképpen miért akartok összeházasodni ilyen fiatalon, mi értelme van? mi lesz máshogy, mint előtte?
2009. febr. 4. 23:19
 15/24 A kérdező kommentje:
Kibeszélt itt házasságról?!Az szerintem még egy kicsit odébb lesz.
2009. febr. 5. 05:29
 16/24 anonim ***** válasza:
65%
gyerek vagy még... igazából nincs jelentősége a jegyben járásnak, ez csak felvágás. Én akkor kértem meg a párom kezét, amikor eldöntöttük hogy össze is fogunk házasodni. (jött a gyerkőc) Nem kell ennek nagy cécót keríteni. Jegyesség? Házasság? Mind formaság. A lényeg: hogy éltek együtt, ez számít!
2009. febr. 5. 16:04
 17/24 anonim válasza:
73%
Tizenhét évesen még senki sem érett egy ennyire komoly kapcsolatra... van egy barátnőm, aki tizenöt éves kora óta együtt van egy 7 évvel idősebb sráccal, most 20 éves, jövő nyáron esküvő, szeretik egymást, de a lány is többször megcsalta már a pasit, és fordítva is, és a miértre csak ez a válaszuk: "még nem éltem ki magam"... és ez egy tipikus, gyakran előforduló eset fiatal pároknál...
2009. febr. 6. 12:30
 18/24 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem gáz, de egyértelmű hogy az esküvő még odébb van, tehát csak kitartás kell hozzá, és akármi is lehet belőle. Persze ilyen korban nem kell meglepődni, ha nem történik utána semmi :)
2009. febr. 16. 08:52
 19/24 anonim ***** válasza:
53%
Attól is függ, mennyi idős a pasi.
2009. máj. 2. 02:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

A baratnomet a parja 15 evesen kerte meg :))

Majd amikor 18 eves lett a baratnom, hozza ment felesegul. Most van 3 aranyos fiuk, es azota is boldogok. Jovo heten lesz a 15 eves hazassagi evfordulojuk.

Van akinek ossze jon, van akinek nem! Nekem nem jott ossze :(

32/N

2009. júl. 12. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!