Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány 29 éves férfi kapcsolat?
1 éve vannak együtt és a férfi már meg is kérte a kezét.
Szerintetek hosszú távon működhet egy ilyen kapcsolat?
Igen, felnőtt párom van és én is felnőtt vagyok :D látens pedofilokkal meg nem kezdek. Valahogy nehezen hiszem el, hogy egy 16 éves lány erett lenne (pláne, hogy én a sok megélt szar miatt valóban hamar nőttem fel, de meg én sem gondolkoztam ilyen dolgokon 16 évesen, mint amikről most pl párommal beszélgetünk).
Mondjuk ha az én lányom talalkozgatna egy 33 éves meglett férfival (hozza képest), biztosan elkapnam, meg az idióta gyerekemet is.
Haha, nekem kifejezetten jó a viszonyom a párom családjával az első perctől:)
Egyébként nyilván egy kapcsolathoz mindig KÉT ember kell, nem annál a tizenévesnél fog működni, akinek valóban a legnagyobb problémája a másnapi matek-doga meg az érettségi, felvételi... aki viszonyt nyitott a világ dolgaira, meg változást is akar, az a tizenéves meg pont a saját korosztályában fog nehezen partnert találni...
ja: Igen, felnőtt párom van és én is felnőtt vagyok :D
Nálunk is (ugye 60/F 44/N) is "felnőttebb"? :)
(bár lehet, hogy hiúsági okokból inkább 59-et kellene írnom:))
Szóval ha nálatok működött a dolog, akkor nyilván mindenkinel működik :D
És mire is kell nyitottnak lennie egy 16 évesnek ? Min akarjon változtatni? A világon? Fiatalon mindenki törekvő, ez nem egyéni tulajdonság, nincs benne semmi kivételes. 16 évesen mindenki minden ellen lazadozik, bár továbbra sem értem, hogy ettől miért lesz megfelelő egy kapcsolatra, de ok. Szerintem akkor is szánalmas, ha valaki a saját korosztályában nem talál part, annak oka van és a legtöbb esetben vagy az, hogy villogni akar a fiatal puncival vagy az, hogy a korosztálybeli ellenkező nem érzi, hogy valami gond van vele.
Az, hogy nektek bont bejött a dolog 30 eve, amikor meg teljesen más világ volt, nem jelenti azt, hogy ez egy jelenleg is működőképes dolog.
"Szóval ha nálatok működött a dolog, akkor nyilván mindenkinel működik :D" - ezt már megválaszoltam a #42-ben... de igazándiból a puding próbája a megevés, amíg az illetők meg nem próbálják nem tudható, hogy működni fog-e... vagy igen, vagy nem, mind az összes többi párkapcsolat is... "16 évesen mindenki minden ellen lazadozik," - ez pontosan így normális... és van, akinél ez az általános attitűd, lásd "A filozófusok a világot csak különbözőképpen értelmezték; a feladat az, hogy megváltoztassuk."
És honnan veszed azt, hogy egy embernek okvetlenül pont a saját korosztályában kellene megtalálni a párját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!