Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 16 éves lány 29 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány 29 éves férfi kapcsolat?

Figyelt kérdés

1 éve vannak együtt és a férfi már meg is kérte a kezét.

Szerintetek hosszú távon működhet egy ilyen kapcsolat?

máj. 14. 12:27
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
20. Lány 16 a Férfi 29 .
máj. 18. 09:09
 22/57 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nagyon gáz. Persze jól hangzik, hogy fiatal barátnője van, de azért a kollégák előtt csak nem dicsekszik, hogy “ megyek a csajomért a suliba.” Valahogy furán hangzana.
máj. 18. 15:50
 23/57 anonim ***** válasza:
90%
Én csak azért nem jönnek ossze vele mert meg egy 20 éves lányt is sokszor gyerekesnek érzek a 30 éves fejemhez pedig nem nézek ki annyinak.
máj. 18. 16:26
 24/57 anonim ***** válasza:
0%

"Konkrétan azt irod, hogy az o kiszolgaltatottsaga vezet ahhoz, hogy meg mindig egyutt vagytok." - ha te ezt olvastad, akkor lehet, hogy vissza kellene menned az általános iskolába olvasni tanulni...

Persze mindenkinek joga van attól undorodni, amitől akar... én is fel tudnék sorolni pár dolgot, amitől undorodom...

máj. 19. 01:26
 25/57 anonim ***** válasza:
0%

Volt ilyesmiben részem.

Suggarbay kapcsolat, ami valahol igazából az ideális is szerintem, mert minden szinten gondoskodsz a szeretett személyről.

Mert ahogy én látom, ha nem ez a felállás, akkor csak idő kérdëse és a nőt megdugja vki a munkahelyén. 7 év... 10 év és megdugják, elbukik kidobod...

De ott a kisgyerek, aki szeret téged is meg a kú rva anyját is.

26 voltam a csaj 16.

15 évet voltunk együtt, van gyerekünk is, tart a gyermek elhelyezésí per...

máj. 19. 11:54
 26/57 anonim ***** válasza:
8%
25. ezek altalaban ringyok ..
máj. 19. 14:16
 27/57 anonim ***** válasza:
77%

Ha a 29 éves pasim megkérte volna a kezem - tegyük fel, olyan ostoba vagyok, hogy felülök neki - kiröhögtem volna.

Mégis mit vársz? Ez nem kapcsolat. A lúzer pasi dgja a gimis gyereket és ennyi.

máj. 19. 22:43
 28/57 anonim ***** válasza:
16%
#27, nem éppen, a lúzer pasi iskolapéldája az a szerencsétlen, akit egy ketyegő biológiai órájú 30-as nő éveken belül rá tud venni a házasságra, gyermekvállalásra... ilyen módon pont a kapcsolat jó része, a kettejükről szóló haverok-buli-fanta marad ki az életéből, viszont csőstül megkapja az elvárások, a felelősség meg kötelesség ótvar mocskát.
máj. 20. 00:11
 29/57 anonim ***** válasza:
59%

Nem tartom egeszsegesnek.

Van ilyen ismeros paros, 17-30 evesen jottek ossze, ennek mar 14 eve, azota hazasok is. A ferfi vilageleteben kivagyi, lenezo stilusu volt, elvezte, hogy a csaj korulrajongja, hogy van kin uralkodni. A sajat korosztalyaban bezzeg nem probalkozott..

Onmagaban a korkulonbseggel nincs bajom, 22 evesen 37 eves parom volt, igy utolag sokallom, nem volt egeszseges kapcsolat. A ferjem 11 evvel idosebb nalam, 4 eve vagyunk egyutt, egy eve hazasok es 3 honap mulva erkezik a kislanyunk. De mar felnottkent (24-35 evesen) jottunk ossze, mindketten dolgoztunk, mindkettonknek volt hol laknia, nem volt ala-folerendeltsegi viszony.

máj. 20. 08:05
 30/57 anonim ***** válasza:
8%
Nem értem ezt a dominancia-őrületet... az ember nyilván azért választ jóval fiatalabb párt, hogy az magához fiatalítsa, és pont nem azért, hogy ő öregítse magához a párját... innen nézve meg pont a fiatalabb fél lesz a domináns a kapcsolatban, vagy minimum kiegyenlítődik a két oldal.
máj. 20. 10:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!