Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti elmentetek lemérni az ujjatokat? Vagy hogy lett meg a megfelelő gyűrű méret?
Az eljegyzési gyűrűm nem a gyűrűsre hanem a középső ujjamra jó. Így azon hordom.
Másik pasim(meg akinek nemeket mondtam mindig) meg ugy jegyzett el hogy szülinapomra en ékszereket akartam igy vett nekem 2 gyűrűt meg lábujjgyűrűért speciel bejártuk az összes üzletet is mert vmiért sehol nincs aranyban és hihetetlen. De lett egy szép aprósokékköves végre.
Aztán a nap végén meg azt mondta hogy ő eljegyzett engem akkor mindkét kezemen is meg a lábamon is, ha tetszik ha nem vegyem tudomásul🤣
Meg első barátom az anyja ősrégen elveszett jegygyűrűjét találta meg így azzal jegyzett engem el. Azt be is vetettük. Az még romantikus is volt.:)
De volt olyan pasim is aki sima konfettiszalaggal kért meg, hogy rátekerte az ujjamra. De ugy, hogy leültettek egy székre mindenki körbe állt, ő letérdelt meg minden🤣 (nemet se lehetett mondani)aztán gratulációk:D
(3)
Az eljegyzésre együtt vettük a gyűrűket, volt nyilván próba és a megfelelő méretet választottam. A karikagyűrűket pedig ötvösnél csináltattuk, vittünk aranyat, ott vették le a méretet, bár a férjemét még így is igazítani kellett mert egy kicsit szűk lett rá.
Az exem vásárolt köves gyűrűvel kért meg anno, nem tudom hogy, de eltalálta a méretet. Őt végül otthagytam 7 hónappal az eljegyzés utàn. Már nem ment vele a kapcsolat.
Nem.
Ékszert eddig mindig úgy vettem, hogy ékszerboltban, felpróbálva. Sosem csak úgy rendeltem bele a vakvilágba.
Ha eljegyzés a téma, akkor meg nem releváns, mert úgyis együtt fogjuk kiválasztani és a vásárláskor felpróbáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!