Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a gyűrű, amit kaptam. Tényleg bántó, ha ezt megmondom?
Párom 3 év után megkérte a kezem, ennek nagyon örülök.
Viszont...
Az anyukája gyűrűjével, ami egyáltalán nem az én stílusom. Plusz nincs is jó kapcsolatom vele, nem is érzem a sajátomnak a gyűrűt...
Úgy voltam vele, hogy mielőtt lenne az eljegyzési bulink, megmondom neki és menjünk el közösen választani olyat, amilyet szeretnék kb. 16 éves korom óta. Nem gondoltam, hogy ez gond lenne, hiszen megbeszélünk mindent, együtt élünk, miért legyek előtte szégyellős?
Két barátnőm szerint ez rendben van, egy viszont azt mondja, hogy ezzel biztosan megbántom és sértésnek fogja venni.
Az jo.
Es elarulod, honnan van penze a pasidnak millios gyurure? Csaj vagyok es kivancsi vagyok..
Mindentől függetlenül nekem óriási red flag lenne az anyja eljegyzési gyűrűje amiatt, hogy azt írod te ki nem állhatod azt a nőt...
Párod ezzel mennyire van tisztában? Elfogadja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!