Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondoljátok, hogy a palija 10 év után megerőltethette volna magát egy eljegyzési gyűrűvel?
Ismerősi körömben egy pár, akik több, mint 10 éve együtt vannak. A nő régóta célzott még a közösségi médián is arra, hogy mennyire várja a saját esküvőjét, de pasija lassú. Na, és most menyasszonynak kezdte nevezni magát a nő, madarat lehet fogadni. Onnan tudom, hogy ezeket is kiposztolja Instagramra "első képem menyasszonyként" stb. Eljegyzésnek nem mondanám, ami történt köztük, mert gyűrűt nem kapott. Gondolom megbeszélték, hogy jó, megházasodunk. "a gyűrűt ne keressétek, az nincs, az majd csak házasságkor valószínűleg" (Olyan fura, eljegyzés nélkül menyasszonynak nevezni, sztem itt barátnőből feleség lesz, menyasszony fázis nélkül, de ez persze részletkérdés.)
Ha valaki azzal jönne, nincs mindnekinek pénze gyűrűre, most mondom, el vannak eresztve anyagilag, drága gyűrűre is lenne pénz. De ha nincs pénz, akkor is lehet olcsó gyűrűt venni, szerintem ez nem kifogás.
A leírásból teljesen egyértelmű, hogy a házasság is csak a feleség kedvéért lesz.
Fogalmam nincs, mire jók ezek a kikényszerített házasságkötések. Az esetek zömében ezek fognak leghamarabb felbomlani.
Épeszű férfi nem köt házasságot modern nővel, hacsaknem mazochista.
A házasságok több mint fele válásban végződik. A válások 90%-át a nő kezdeményezi. A jogszabályzás teljességgel a nőknek kedvez váláskor.
A nők nem képesek úgy szeretni, mint férfi egy nőt, nem tudják kontrollálni a hipergám természetüket, folyamatosan jobb partner után áhítoznak, boldogtalanok. Nyugodt lelkiismerettel viszik a volt partnerük vagyonát, a gyerekeket. Ez sokszor a férfi öngyilkosságában végződik, főként ha már nincs életereje középkorúként újrakezdő lenni.
Eljegyzés? Házasság? Modern nővel?
Nem, köszönöm.
"A jogszabályzás teljességgel a nőknek kedvez váláskor."
Ugyanaz a jog érvényes a nőkre és férfiakra is. Semmit nem kedvez a nőknek.
"A válások 90%-át a nő kezdeményezi. "
Jó lesz az 75-nek is, de mindegy. Egy kisgyerekes nő sem azért válik, mert hú de jó lesz neki, hanem mert mert a férj megcsallta/agresszív/alkoholista. Ez a hármas a leggyakoribb válóok.
Ez tipikusan az a kategória ahol a férfi még mindig keresi azt a nőt, akivel össze akar házasodni. Amíg meg nem találja az igazit, addig nem szakít ezzel a nővel, hiszen jelenleg van fix szex, van aki gondját viseli, ezt a kényelmet meg nem fogja eldobni idő előtt.
Ha meg nem talál jobbat, és feladja a keresést, akkor végül csak megkéri ennek a nőnek kezét, de az a házasság olyan is lesz.
Én se szeretnék gyűrűt eljegyzésre, totál fölösleges. Beszéljük meg, hogy összeházasodunk és kész, nyálas klisékre nincs szükségem.
A kérdésben szereplő nő szerintem kicsit túlzásba viszi a magánéletének a kiteregetését, de itt nem a gyűrű nem léte a probléma.
18/19 nek van igaza sajnos. Aki szereti a párját nem vár 5-10-20 éveket egy esküvőre, pláne eljegyzésre sem. Meddig lesz menyasszony? Újabb 10 évig? Talál jobbat? Hibátlan férfi/nő nem létezik. Mégis mire vár? Először nézzen mindenki magába.
Aztán 50 évesen talán lesz egy gyereke a nőnek. Gratulálok az ilyen nyuszi vagy fiam "férfiakra". Elnézést azoktól a férfiaktól akik nem várnak 100 éveket egy eljegyzésre, házasságra.
Aztán ne csodálkozzon a férfi ha lelép a nő, mondván elegem lett a tesze toszottságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!