Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eljegyzési gyűrűben milyen kő legyen?
Az eljegyzési gyűrűben csak gyémánt, vagy hozzá hasonló “fehér”(átlátszó?) kövek lehetnek?
Tudom, hogy mindenkinek a saját döntése, de általánosan mindig fehér kövek vannak a lánykérő gyűrűkben. Úgy illik? Vagy nincs nagy jelentősége? Fűződik hozzá bármilyen jelentőség?
Nekem igazából nagyon tetszik a smaragd, zafír, rubin, turmalin vagy akvamarin kövek is.
Ti mit gondoltok/tudtok erről az egészről?
Az enyémben ugyan átlátszóak voltak (a jegygyűrűmben swarovski kristály, a karikában 5 pici gyémánt), de a színeseket is szépnek tartom.
Az biztos, hogy a következő alkalommal sem ez lesz a mérvadó.
Olyan legyen amilyen a párodnak tetszene.
Nekem még csak nem is arany gyűrűm van mert nem szeretem sőt gyémánt sincs benne.
Ezüst gyűrű, onix kővel és nagyon imádom.
A párom nagymamájáé volt régen.
Nekem pl minél kisebb, mert a munkám során zavarna, ha beleakad, plusz nálam a rózsakvarc a nyerő.
A párodat TE ismered.
Ez a leendő menyasszonytól függ. Nekem fehér kő van benne,mert tudta a párom,hogy én a letisztult, hagyományos dolgokat szeretem.Ha viszont a te barátnőd él-hal mondjuk a rózsaszín dolgokért,akkor akár valami rózsaszínű kő is lehet.
Az,hogy mit illik,meg mit nem...kit érdekel.Lehet,hogy a szomszéd Mariskának meg Julcsikának nem fog tetszeni,de a párodnak igen,akkor az a lényeg,a többiek mellékesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!