Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
gothik második gyűrűje nagyon szép, szebb, mint a tiéd, de amit te néztél ki, szerintem az is gyönyörű. ami miatt mégsem javasolnám, nem hallottam sok jót a swarowskiról, én is a zöldülést tudnám megnevezni. de szép egyébként. én apósomtól kaptam egy fülbevalót, szintén swarowski, pár hét múlva kiesett belőle a gyöngy:(
gondold meg!
szerintem nagyon szép. :)
én örülnék egy ilyennek. ;)
A gyűrű maga szép, ha a párodnak tetszene, akkor pláne. Bár nem kimondottan eljegyzési gyűrű. Ilyesmit inkább évfordulóra adnak a párok, nem eljegyzésre.
Én a mai napig azt mondom, hogy nekem egy divat gyűrű is megteszi, ha azt a Párom adja, azért mert Feleségül akar venni. Nem kell brill meg arany, ezeknek a gyűrűknek nem a pénzről kéne szólni, hanem a jelképről...
Attól, hogy 38%-ot (gondolom, még csökken) kaptam a válaszomra, miszerint a gyűrű gagyi, még nem lesz tartósabb és jobb minőségű... potyognak a kövek, zöldül... vagyis hordhatatlan.
Tudjátok, a nők szeretik hordani az eljegyzési gyűrűt. És 80 évesen is szeretik mutogatni az unokáiknak. Nem kéne inkább egy hordható, egy tartósan szépet venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!