Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ez egy szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez egy szép eljegyzési gyűrű?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 15. 10:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

gothik második gyűrűje nagyon szép, szebb, mint a tiéd, de amit te néztél ki, szerintem az is gyönyörű. ami miatt mégsem javasolnám, nem hallottam sok jót a swarowskiról, én is a zöldülést tudnám megnevezni. de szép egyébként. én apósomtól kaptam egy fülbevalót, szintén swarowski, pár hét múlva kiesett belőle a gyöngy:(

gondold meg!

2010. okt. 15. 19:22
 22/26 anonim válasza:

szerintem nagyon szép. :)

én örülnék egy ilyennek. ;)

2010. okt. 15. 23:54
 23/26 anonim válasza:
nem szoktak túl csicsás gyűrűt adni eljegyzésre bár gazdájától függ hogy ő maga menyire csicsás
2010. okt. 16. 19:44
 24/26 anonim ***** válasza:

A gyűrű maga szép, ha a párodnak tetszene, akkor pláne. Bár nem kimondottan eljegyzési gyűrű. Ilyesmit inkább évfordulóra adnak a párok, nem eljegyzésre.

Én a mai napig azt mondom, hogy nekem egy divat gyűrű is megteszi, ha azt a Párom adja, azért mert Feleségül akar venni. Nem kell brill meg arany, ezeknek a gyűrűknek nem a pénzről kéne szólni, hanem a jelképről...

2010. okt. 18. 14:17
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy 38%-ot (gondolom, még csökken) kaptam a válaszomra, miszerint a gyűrű gagyi, még nem lesz tartósabb és jobb minőségű... potyognak a kövek, zöldül... vagyis hordhatatlan.

Tudjátok, a nők szeretik hordani az eljegyzési gyűrűt. És 80 évesen is szeretik mutogatni az unokáiknak. Nem kéne inkább egy hordható, egy tartósan szépet venni?

2010. okt. 18. 15:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Szép, de nekem túlságosan is csicsás.
2010. okt. 19. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!