Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adtátok a párotok tudtára, hogy milyen gyűrű tetszik, milyenre vágytok?
Ő ajándékozásban mindig is béna volt. Virágot, bort tökéletesen választ, de ennyi.
Ajándékokat úgy kapok, hogy Pinteresten van egy "cravings" boardom, oda szoktam elmenteni, amik tetszenek, amikre vágyom és ő onnan szokott válogatni, aztán játszom a meglepettet... :D
A gyűrűnél azért ennyire direkt nem szeretnék lenni, de kb. kamaszkorom óta a vágyam egy Tiffany gyűrű, kis kék dobozban.
Sehogy. Az eljegyzés nem egy kegy, és nem egy ember döntése jobb esetben.
Közösen átbeszéltük a témát, hogy amikor alkalmasak lesznek a körülmények, szeretnénk összeházasodni, és hogy ezt kb mikor szeretnénk, így együtt választottunk a gyűrűket is. Aztán az enyémmel megkérte a kezem egy általa választott időpontban. Az meglepetés volt. ( Akkor fél éve voltunk együtt, 1 évre rá házasodtunk).
"Véletlen" mellette látnék meg egy ilyen képet,reklámot és mondanám,hogy milyen szép.
Hacsak nem éltek mindketten krőzusi gazdagságban,akkor őszintén sajnálom a párod,hogy ekkora álmod van,ezt azért nem lesz egyszerű megugrani.
Szerintem meg kifogott egy 40-50 közötti üzletembert, a szokásos story.
Nem irigy vagyok, ne értsd félre, csak tapasztalat.
Szóval ha igaz ez, akkor gratula.
Köszönjük a gratulációt! :)
Az egyéb feltételezésekre pedig nem szeretnék reagálni, mert tényleg annyi élethelyzet van, annyi mindent lehet tapasztalni, hogy feleslegesen nem fogom itt védeni magunkat, az igazamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!