Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiharcolni az eljegyzést? Van ennek értelme?
Ennek így konkrétan valóban nincs értelme. De többnyire ezt már nagyon kétségbeesett nők lépik meg akik pl több éve hitegetve vannak, de nem történik előrelépés a kapcsolatban. A környezetemben, barátok, ismerősök közt legalábbis több hasonló eset volt.
Nekem pl mindig fontos volt, hogy házasságban éljek és nem akartam volna ilyen 2-3 évnél többet húzni ezt a dolgot, és olyan társat kerestem idővel aki szintén hasonlóan érez és gondolkodik. Ultimátumot soha nem adtam volna senkinek, mert azt feleslegesnek tartom, az már nem olyan...
Ha a kapcsolat pl nem úgy halad ahogy én arra vágyom, akkor én egy ponton túl, ultimátum helyett megbeszéltem volna a partnerrel, hogy én már készen állok a továbblépésre, és láthatóan ő nem, így a továbbiakban ne húzzuk egymás idejét.
Nem maradtam volna olyannal hosszú évekig kapcsolatban akin nem látom azt, hogy szeretne mellettem valóban elköteleződni. Előbb szakítok. Nem vártam volna meg azt az állapotot amikor a nők már ott tartanak, hogy ilyen szintű ultimátumot adnak a másiknak.
Mi úgy kezdtük hogy komolyan gondoljuk a kapcsolatot.
Ebből mindketten azt értettük hogy család stb
Attól függ hogy kezditek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!