Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kiharcolni az eljegyzést? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiharcolni az eljegyzést? Van ennek értelme?

Figyelt kérdés
Amikor a nő már türelmetlen és ultimátumot ad a barátjának, hogy "Ha nem kéred meg a kezem, akkor végeztünk!" Mi a jó ebben? Én ugyan nem vagyok nő, de ha az lennék, én annak örülnék a legjobban, ha a párom magától kérné meg a kezem, nem pedig úgy, hogy kierőszakolom. Miért jó ez egyeseknek? Sose fogom megérteni...
2023. júl. 25. 07:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
Meg ha a pasika meggondolta magat, illene azt is közölni, nem hitegetni a csajt.
2023. júl. 25. 11:12
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Igen utolso, egyetertek veled. Az esetek tobbsegeben a csaj mindig le van razva, hogy majd ha. Majd ha lesz penz, majd ha vesznek hazat, majd ha jon a gyerek (pedig akkor sem) aztan igy telnek el az evek, a hapi dobbant es egy ev mulva elveszi a kovetkezot, a csaj meg csak pislog, hogy hova lett 8 ev az eletebol.
2023. júl. 27. 20:46
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Pontosan. Ezért szerintem egy bizonyos kor fölött és a kapcsolatban eltöltött idő után már jogos válaszút elé állítani a kedves férfit, hogy döntse el, mit is akar.
2023. júl. 28. 09:24
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ennek így konkrétan valóban nincs értelme. De többnyire ezt már nagyon kétségbeesett nők lépik meg akik pl több éve hitegetve vannak, de nem történik előrelépés a kapcsolatban. A környezetemben, barátok, ismerősök közt legalábbis több hasonló eset volt.

Nekem pl mindig fontos volt, hogy házasságban éljek és nem akartam volna ilyen 2-3 évnél többet húzni ezt a dolgot, és olyan társat kerestem idővel aki szintén hasonlóan érez és gondolkodik. Ultimátumot soha nem adtam volna senkinek, mert azt feleslegesnek tartom, az már nem olyan...

Ha a kapcsolat pl nem úgy halad ahogy én arra vágyom, akkor én egy ponton túl, ultimátum helyett megbeszéltem volna a partnerrel, hogy én már készen állok a továbblépésre, és láthatóan ő nem, így a továbbiakban ne húzzuk egymás idejét.

Nem maradtam volna olyannal hosszú évekig kapcsolatban akin nem látom azt, hogy szeretne mellettem valóban elköteleződni. Előbb szakítok. Nem vártam volna meg azt az állapotot amikor a nők már ott tartanak, hogy ilyen szintű ultimátumot adnak a másiknak.

2023. júl. 28. 23:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
A körülményektől függ minden. Ha mondjuk 10 éve vannak együtt és a pasi még mindig korainak érzni akkor lehet nem is szeretné azt a kapcsolatot. Szerintem egy idő után jogos a nő részéről.
2023. aug. 6. 13:10
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
9,5 évet vártam rá, hogy megkérje a kezem a (most már) vőlegényem. Közben az egyik kolléganőm - aki fiatalabb is tőlem, meg sokkal rövidebb ideje vannak együtt - ultimátumot adott, és eljegyezte a párja. Idén tavasszal volt az esküvőjük. Hogyne, én is gáznak tartom, hogy ultimátumot adott, meg kvázi kierőszakolta az eljegyzést, aztán két év alatt az esküvőt, de mi lett az egész vége? Az, hogy neki már eszében sincs az, hogy milyen úton lett eljegyzve, boldog feleség. Én meg, aki türelmesen vártam, itt ülök boldogtalanul, hogy kb. mindenki szörnyülködik rajta, hogy ilyen későn lettem megkérve, és őszintén szólva már nevetségesnek és öregnek érzem magam ahhoz, hogy férjhez menjek. Még úgy is, hogy romantikus volt az eljegyzésünk, álomhelyszínen, álomgyűrűvel, bennem van a keserűség, hogy hiába vártam csendben, türelemmel, titokban sírva éjszakánként, a másik nő lépett, és révbe ért.
2023. aug. 9. 18:31
 17/22 anonim ***** válasza:

Mi úgy kezdtük hogy komolyan gondoljuk a kapcsolatot.

Ebből mindketten azt értettük hogy család stb

Attól függ hogy kezditek.

2023. aug. 18. 10:06
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
#16 vagyok, a korábbi válaszomban szereplő ultimátumadós nőről ma tudtam meg, hogy a kierőszakolt eljegyzés és esküvő után a napokban elvált. Kb. 1 évig tartott a házasságuk. Gondoltam, érdekességképp leírom :)
jún. 8. 23:36
 19/22 A kérdező kommentje:
#18 Akkor végeredményben te jártál jobban.
jún. 9. 08:24
 20/22 anonim ***** válasza:
#16-18: es veletek azota mi ujsag? Osszehazasodtatok?
jún. 9. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!