Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak ez esetben?
Én bementem egyedül egy ékszerboltba, megkértem az eladót, hogy derítsük ki, mi a gyűrű méretem, adott pár mintagyűrűt és kiderült, ezt elmondtam a páromnak, neten meg megmutattam, milyenek tetszenek.
Ehhez nem kell túl sok idő, csináljátok így.
Hiába szidjátok, hogy hisztizik, borzasztó gusztustalan az, amikor az ember párja valamit megígér (főleg egy ilyen horderejű dolgot, mint a házasság), majd másnap letudja annyival, hogy "Nincs időm!" és közben pl. néz egy filmet...... :DDDD Szerintem ez tényleg nevetséges, de nem a csaj részéről!
A párkapcsolat a pasinak nem való gyerekek :DD Minek mond ilyet, ha nem gondolja komolyan??? Az ilyen pasi olyan, mint egy csintalan óvodás :D
Megertem hogy rosszul esik, de ezért szakitani?
Akkor nem is szereted, csak villogni akarsz hogy "nézzétek, eljegyeztek!"
Én mondtam a baratomnak hogy ha ugy gondolja, akkor ott vannak a gyűrűim, elviheti méretnek...
De nem csinálok ügyet belőle, bár a mi esetünk kicsit más.
Nem a házasságot, nem az eljegyzést, nem a gyűrű megvételét mondta le.
De most nem tökmindegy, hogy ezen a hétvégén vagy a következőn vesznek gyűrűt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!