Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha egy korábbi eljegyzésből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy korábbi eljegyzésből visszakaptam a gyűrűt, azzal megkérhetem az új hölgy kezét?

Figyelt kérdés

Vagy ezt nem illik? Rossz ómen? Minden új hölgynek kell egy új gyűrű, vagy a férfihez tartozik egy fix, sajnos "stafétabot"-jellegű gyűrű, amivel megkéri az aktuális hölgy kezét?

Nyilván nem minden jött-mentnek kell megkérni a kezét, de sajnos van, hogy az élet ilyen gyakorivá teszi ezt a nagy eseményt...

2023. jún. 5. 22:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

Eszedbe ne jusson. :D

Inkább tényleg add el és vegyél egy másikat.

2023. jún. 6. 08:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is gáz lenne ugyanazzal a gyűrűvel megkérni az új párodat. Azt a gyűrűt az exednek választottad, neki szántad, amikor még vele képzelted el az életedet. Add el és vegyél egy újat.
2023. jún. 6. 08:04
 13/21 anonim ***** válasza:
28%

Persze!

Ez olyan mint a staféta bot. Mindig az aktuális "versenyzőnél" kell ,hogy legyen.

2023. jún. 6. 08:10
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

Ha engem a párom az exe gyűrűjével jegyezne el, én is hozzávágnám. Ez nagyon gáz.

A mennyasszonyi ruhámban sem mennék ujra férjhez, hiába lóg pár óras viselet után évek ota a szekrényben.

2023. jún. 6. 08:37
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A hetesnek igaza van, hiába lett lepontozva. Eleve furcsa, hogy ez egyáltalán felvetődött benned. Ha már spórolni akarsz, számmítasd be és annyival kevesebbe fog kerülni az új gyűrű. Ez eszedbe sem jutott?! Nem is értem. Meséld már el, hogy egyáltalán hogyan jutott el eddig ez a téma? Ha te kikérted az ismerőseid véleményét erről, akkor nyilvánvaló, hogy te magad gondoltál erre, neked jutott eszedbe... Hiába próbálod szépen előadni itt magad.
2023. jún. 6. 15:55
 16/21 anonim ***** válasza:
61%

Az ismerőseid mondták, hogy ez jó ötlet lenne, szerinted gáz. Aha. Neked eszedbe sem jutott, az ismerőseid maguktól hozták fel, csak úgy, egy szép napon random, hogy: "Hallod Béla, tervezed megkérni az új nődet? Mert ha igen, a régi gyűrűt add oda neki, azzal kérd meg!"

Jó hülyének nézed a népet...

2023. jún. 6. 16:01
 17/21 anonim ***** válasza:
41%
16, szerintem nem így lehet. Csaj visszaadta, kérdező azon lamentált, hogy mit csináljon a gyűrűvel most. Erre mond(hat)ták az ismijei, hogy majd a következő menyasszony jelöltet ezzel jegyezze el.
2023. jún. 7. 15:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Nagyon bizom benne hogy egyikbol se lesz eskuvo es a csaj idoben otthagy! :)
2023. jún. 10. 19:09
 19/21 nazaria válasza:
100%
Hm. Én nem szeretek odamenni a párommal, ahol az exével is voltak. Eljutottam most már oda, hogy jobb lenne benne felülírni ezeket és sz#rni rá. Ezen az elven én úgy gondolom okés lehet azt adni neki, de amúgy ha én megtudnám, hogy ezt a gyűrűt nem nekem szánta lehet nemet mondanék... amíg nem vesz egyet, amit 100%-ig nekem szánt.
2023. jún. 13. 11:43
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted azonos is a két csaj mérete?Direkt úgy választottál nőt?:D Amúgy ez rohadt szánalmas.
2023. júl. 5. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!