Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem akarok még eljegyzést és házasságot?
Igazából innen már mindig ott lesz a pakliban, hogy ha nem lenne gyerek, akkor hogy alakult volna, együtt lennétek-e még.
Tök jó ha még terhesen tudtok ilyeneket csinálni. A többség azért előtte igyekszik kiélni magát, meg kiélvezni a kettesben töltött időt. Hiszen terhesen ez már korlátozottan megy. Nem lehet csomó mindent, nem tudsz annyit sétálni, nem ihatsz meg egy jó bort esténként, nem ülhetsz meleg vízben, nem feltétlen ajánlott a strand, a repülést sem mindig bírja az ember, van akit a szexről is letiltanak, van aki cukorbeteg lesz és kemény diétát kell tartania, stb. Nekem ezek nélkül pl egy nyaralás azért nem ugyanaz, semmi kedvem így nagy hassal nyaralgatni. De ha te ilyen jól és aktívan bírod, meg nem zavarnak a korlátok a kikapcsolódásban, az szerencse.
Szóval ha nem akarsz, ne házasodjatok. A legtöbben mondjuk ilyenkor szoktak egy kis két tanús esküvőt csinalni, hogy a gyerek apja egyértelmű legyen. De nem muszáj persze. Viszont nagy buli szerintem gyerek után sem lesz. Legalábbis ezt látom mindenhol az ismerősi körben. Sokan terveznek nagy lagzit majd a gyerek után, de ha most nincs rá pénz/idő, később még ennyire sem lesz.
Magyarul alig vagytok együtt, a gyerek az besikerült, de az eljegyzés, ami jóval kisebb apróság - már nem kell.
Én sem érteném a pasid helyében.
ha már hamar jött a gyerek - a gyerek az nem "jön", hanem tervezni szokás - mármint persze felelős gyermekvállalás esetén.
Egyébként az ilyen egyéves semmi kapcsolatba "becsúszott" gyereknek lesz hipphopp elvált szülőpárja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!