Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e azzal bármi baj, hogy én és a párom rengeteget beszélgetünk eljegyzésről és házasságról, pedig még meg se kértük egymás kezét hivatalosan? 29F
Szeretném megkérdezni, mielőtt megtörténik a valódi eljegyzés, gyűrűvel és minden, érdemes-e nagyon sokat beszélni arról, hogy egyáltalán szeretne-e a kettő ember eljegyzést, házasságot? Mert szerintem igen! Én a párommal 1 éve vagyunk párkapcsolatban, s bár még nem volt gyűrű, de szóban már nagyon sokszor beszélgettünk eljegyzésről, házasságról. Sokszor megbeszéltük, hogy én a jövőben egy nap örömmel lennék a férje, ő pedig a feleségem! Nézeggetünk sokszor eljegyzéses és esküvős YouTube videókat is! Az én és az ő családja is sokszor beszélgetett velünk erről a témáról, hogy egy nap a jövőben egymással tudjuk csak elképzelni az életünk.
Szeretném megkérdezni, van-e ezzel bármile probléma, baj? Még nem volt hivatalos leánykérés gyűrűvel (azért, mert úgy érezzük mindketten, főleg én, hogy ez még túlságosan korai lenne) de szóban már sokszor beszélgettünk eljegyzésről és házasságról. Mindketten szeretnénk egy nap eljegyezni egymást, de úgy érezzük, hivatalosan meglépni ezt még korai lenne. Kérdésem, van-e ezzel bármiféle probléma?
Az mindenképp jó, hogy erről kommunikáltok. És nem, nem baj, sőt, tök jó.
Viszont én is azt javaslom, mint az egyes kommentelő.
10:30
Éppen ez az oka annak, hogy mindketten korainak érezzük, hogy hivatalos, valódi, gyűrűs eljegyzés történjen. Mindig úgy beszélünk az igazi eljegyzésről, hogy "Bőven ráér hosszú évek múlva!" és hogy "Egyenlőre bőven elég, hogy szeretjük a másikat és itt vagyunk egymásnak!". A házasság és eljegyzés is olyan téma, amiről azt mondjuk mindketten, hogy rendkívül komoly dolog és sok idő, mire igazán megismered a másik személyt, hogy ehhez évek kellenek. Ettől független, sokat beszélgetünk róla és mindig azt mondjuk a másiknak, hogy veled szeretném leélni az életem és hogy csak veled tudom elképzelni a jövőmet. Hihetetlen mértékben összeillünk a párom és én és nagyon szeretjük egymást! Az én és az ő családja is úgy véli, hogy pont összeillünk és hogy boldogok a párkapcsolatunk miatt.
"Nézeggetünk sokszor eljegyzéses és esküvős YouTube videókat is!"
Juj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!