Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki már volt házas ,az nem akar többé?
Normális embereknél úgy működik, hogy akár többször is házasodnak.
Én a 3 feleségemet "taposom" (már 8. éve), de most azt érzem, hogy Ő az igazi, és végre megtaláltam.
Azért mert az első nem sikerült, vagy a második, nem büntethetem vele a következő páromat. De azért nem árt ha beszélgetnek róla, és mondjuk a pár női tagja tudtára adja kedvesének, hogy szeretne menyasszony/feleség lenni.
Csapj a kisujjadra egy baromi erőset a húsklopfolóddal! De szilánkosra törjön a csont!
Utána, lesz még vajon kedved, a gyűrűsre is ütni? >:)
De őszintén, 3 év és kölök után, már minek?
Fura. Két éve sem voltak együtt, de teherbe esett. Ez úgy látszik, sürgős volt számára, de a lánykérésre meg csendben vár. Attól nem félt, hogy bevállaljon egy gyereket a párjától, de azt nem meri megkérdezni, hogy miért nem akar a férfi összeházasodni vele?
A kérdésre válaszolva: ez csak egy jó kifogás. Ha igazán szeretné a párját, akkor a korábbi rossz tapasztalatai egy másik nővel nem befolyásolnák a döntésben. Egyszerűbb azt mondani, hogy "egyszer megégettem magam, többször nem merek", mint az igazat: hogy nem ér neki annyit a barátnőd, hogy feleségül vegye. A gyerekkel együtt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!