Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek számíthatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek számíthatok eljegyzésre?

Figyelt kérdés
Ismerkedésünk alatt megbeszéltük, hogy nem fontos az esküvő. De én lány vagyok és hát azért örülnék az eljegyzésnek ( még ha nem is házasodunk össze). Ezt egyszer említettem meg neki 2 hónapja. Most a napokban többszörös téma az eljegyzés - inkább célozgatások- “ majd ha egyszer eljegyezlek” stb.. és ugye nem én hozom fel a témát. Most készülünk összeköltözni majd , illetve egy éve vagyunk együtt. :) 26N és 30F
2022. márc. 24. 16:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mire jo éveken át jegyben járni?
2022. márc. 24. 17:23
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem ismerem a párod, így csak találgatni lehet. Az mindenesetre biztató, ha már egy srác egyáltalán fel meri hozni a témát, nem kerülgeti mint a babonás a fekete macskát.
2022. márc. 24. 19:22
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Már rég össze kellett volna költöznötök! És kicsi hozzád ez a kisfiú!
2022. márc. 24. 19:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Kívánok neked egy boldog szép életet ! 😊
2022. márc. 24. 22:13
 15/16 anonim ***** válasza:
17%

Velem egyidos vagy. Kapd mar ossze magad!

Lehet szeretnel edesanya lenni. Tudod: baratunknak fæszïnknak spanunknak nem szulunk: ferjunknek szulunk. Ha szeretnenk.

Baromi megalazonak ereznem. Te tudod.

Meg eleve nem ertem mindannyian miert is fekszunk be alajuk addig ??

Minden no siman àgybamegy a ferfival odaadja a teljes lelket a mindenet a testet. Majd varja az eljegyzest. En is ilyenen mentem keresztul. :D es utana!!! Kerte meg a kezem!

Mar nincsen no a Foldon emberek,aki: ne fekudne le a palijaval barmilyen elkotelezodes nelkul. Orrba szajba megy a szex.. utana meg varjuk a gyurut...

Es meg en meg a tobbi csaj..(azok miatt akik elcsesztek ezt a 70es evek utan...) nezzuk a csillagos eget es hàlàt adunk az eljegyzesi gyuruert ami rajtunk van!

A csaladban a statuszunkert a parunk mellett.

Meg annak orulunk h anyos vegre nem a fiam baratnoje kent hiv minket masok elott...az eljegyzes utan.

Pedig ez lenne az ALAP.

Ma mar..kivaltsag..

:(

2022. márc. 25. 23:38
 16/16 anonim ***** válasza:
55%

Ismerkedésünk alatt megbeszéltük, hogy nem fontos az esküvő

Na itt rontottad el. Ha történik valami, amiatt nem akar elvenni simán erre fogja fogni, hát de ti megbeszéltétek

2022. márc. 29. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!