Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek elmondjam neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Több nővel megcsaltam a barátnőmet (jegyesek vagyunk) sajnos nem bírok leállni. El akarom venni. Valaki volt már hasonló helyzetben?

2021. dec. 8. 21:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
40%

Hasonló helyzetben voltam nőként.

Nem mondtam el a mai napig, pedig megismerkedéstől kezdve 1,5 éven át volt más párom is mellette + pár flört másokkal.

Eldöntöttem, hogy vele szeretnék maradni, azóta nem voltam mással. Nem valottam szint. Láttam rajta, hogy boldog mellettem, akkor miért rondítsam ezt el múltra vonatkozó színvalással, ami többet nem fordul elő.

Ennek 3 éve és tökéletes harmóniában élünk. Mai szemmel visszagondolva szükségem volt azon kicsapongásokra annak érdekében, hogy igazán értékeljem a párom és biztos legyek abban, hogy ő a másik felem.

Lehet a fentiek miatt kritizálni, nem tagadom, hogy nem voltam egyenes. Viszont amióta meghoztam a döntés tényleg nagyon pedáns párja vagyok és maradok is :)

2022. febr. 25. 14:39
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 Jogod volt megcsalni. Neki meg joga van tudni erről, és joga van döntést hozni, hogy kellesz-e neki vagy sem. De csak az számít, hogy neked jó legyen. Most sem vagy egyenes.
2022. márc. 2. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!