Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez jelentheti azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelentheti azt, hogy hamarosan el fog jegyezni a párom?

Figyelt kérdés
Az ő telefonján nézegettünk a napokban pár dolgot közösen, és miközben görgettünk lefelé, egymás után dobta fel a konkrétan jegygyűrűs hirdetéseket. Én úgy tettem, mintha nem vettem volna észre, ő sem mutatott semmiféle reakciót, de úgy tudom és azt figyeltem meg, hogy amire egyszer vagy többször rákeresünk az interneten, utána hasonló hirdetéseket kapunk a hirfolyamunkban. Egyébként most vagyunk együtt 9 hónapja, együtt élünk, közös jövőt és majd babát is tervezünk, szóval én nagyon örülnék neki. Szerintetek?
2021. nov. 9. 14:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%

Attol vagyok megkeseredve hogy nem 17 hanem 25.szulinapom utan kerte meg a kezem?

En kerek elnezest..:(

2021. nov. 10. 11:19
 22/26 anonim ***** válasza:
83%
#20 Kit érdekel, hogy téged mikor jegyeztek el? 😂😂😂
2021. nov. 10. 19:13
 23/26 anonim ***** válasza:
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2021. nov. 10. 22:43
 24/26 anonim ***** válasza:
16%

Még jó hogy engem pont nem az érdekelt amikor eljegyzett fél éves kapcsolatban , hogy mások mennyire fognak minket komolyan gondolni. Kit érdekel más mit gondol rólunk. Nen azt akarom majd az unokáknak mesélni hogy megfeleltünk a normáknak, hanem azt hogy mennyire élveztük az életünket.

2021. nov. 11. 08:01
 25/26 anonim ***** válasza:
50%

Jo mindegy! En nekem jobb igymert en mostanra vagyok erre kesz es komolyabb no is. Mint mondjuk 17-18-19 eves kislanykent.. es igen testileg aki 17-19 tenyleg no mar. Szoval nekem JO hogy akkor kerte meg a kezem 💍 es akkor meseltuk el a familianak amikor mar egyutt eltunk.

Leirtam az en allaspontom. Azt hittem az oldal errol szol de bocs 🤦🤦

2021. nov. 11. 10:55
 26/26 anonim ***** válasza:
77%

Na volt akinek az oviba 4 evesen kerte meg valaki es kesobb tenyleg egyutt voltak..

Engem 25 evesen.

Van akit 45 evesen.

Nem is fugg idotol de egy kamaszt sokan okkal rohognek korbe mert 99% ban NEM maradnak egyutt es vagy te az az 1% akik igen. Ennyi..

2021. nov. 11. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!