Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelentheti azt, hogy hamarosan el fog jegyezni a párom?
Attol vagyok megkeseredve hogy nem 17 hanem 25.szulinapom utan kerte meg a kezem?
En kerek elnezest..:(
Még jó hogy engem pont nem az érdekelt amikor eljegyzett fél éves kapcsolatban , hogy mások mennyire fognak minket komolyan gondolni. Kit érdekel más mit gondol rólunk. Nen azt akarom majd az unokáknak mesélni hogy megfeleltünk a normáknak, hanem azt hogy mennyire élveztük az életünket.
Jo mindegy! En nekem jobb igymert en mostanra vagyok erre kesz es komolyabb no is. Mint mondjuk 17-18-19 eves kislanykent.. es igen testileg aki 17-19 tenyleg no mar. Szoval nekem JO hogy akkor kerte meg a kezem 💍 es akkor meseltuk el a familianak amikor mar egyutt eltunk.
Leirtam az en allaspontom. Azt hittem az oldal errol szol de bocs 🤦🤦
Na volt akinek az oviba 4 evesen kerte meg valaki es kesobb tenyleg egyutt voltak..
Engem 25 evesen.
Van akit 45 evesen.
Nem is fugg idotol de egy kamaszt sokan okkal rohognek korbe mert 99% ban NEM maradnak egyutt es vagy te az az 1% akik igen. Ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!