Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit csináltatok, mikor tudtátok, hogy a nagyon közeli jövőben el fog jegyezni a barátotok?
Figyelt kérdés
2021. szept. 22. 13:39
2/12 anonim válasza:
Előtte kirúgnám, hogy ne bántsam meg azzal, hogy visszautasítom.
Mert ő nem alkalmas komoly kapcsolatra.
3/12 anonim válasza:
A többség igent mond. Ő meg például meglepődött:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eljeg..
Tanulj belőle és akkor akarj átjutni a folyón, amikor odaértél.
4/12 anonim válasza:
Semmit nem csináltam. Vártam:) És el is jött az az este, illetve Ő a gyűrűvel.
5/12 anonim válasza:
Semmit, megbeszélnénk, hogy mikor házasodunk össze. Én nem szeretnék eljegyzést, legalább is ilyen kövesgyűrűs, térdelgetős, rózsaszirmos műsort semmiképp. Egy vacsora a szűk családdal igen.
6/12 anonim válasza:
Nem csináltam semmi különöset. Nem tudtam, hol, mikor, hogyan fog megkérni, de tudtam, hogy meg fog történni. Végül így is lett, a semmiből, váratlanul, egy romantikus séta közben megkérte a kezem :)
7/12 anonim válasza:
Próbáltam elképzelni, hogy fogja csinálni :D
8/12 anonim válasza:
Néha megjegyzném, hogy tartom magam ahhoz, hogy nem házasodok és remélem ő is tartja magát a megbeszéltekhez. Jelezném finoman többször is, hogy velem ugyan nem házasodik össze senki. Soha.
26N
9/12 anonim válasza:
Felhoznám témának amit az elején megbeszéltünk, hogy ilyenről szó sem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!