Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mièrt nem jegyez el vajon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt nem jegyez el vajon?

Figyelt kérdés
Fiuk válaszára lennek igazabol kivancsi. 5.5 eve vagyunk egyutt , igaz meg nem elunk egyutt es par evvel fiatalabb is nálam 25-30 evesek vagyunk.
2021. júl. 18. 19:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
44%
20 Olyan értelemben nézve van, hogyha csak az egyik félé a lakás, és házasok, akkor annak halála esetén sem lehet kitenni a másikat ha házasok voltak.
2021. júl. 19. 15:19
 22/35 anonim ***** válasza:
87%

Nálam ez nem szempont, hogy ki mit örököl. A ház amiben êlünk amúgy sem közös, csak az enyém, házasság előtt szerzett vagyon. ( Nem tudom ilyenkor mi van). Nekünk maga az a fontos, hogy jogilag a legfontosabb hozzátartozónak számítunk a másiknak.

Pl ha kórházba kerülök, csak ő dönthet, neki kell döntenie ( illetve érvényesíteni, az akaratom, hogy ha kómába kerülök/ agyhalott leszek, kapcsoljanak le a gépekről, mert nem akarok zöldségként vegetálni)

2021. júl. 19. 15:34
 23/35 anonim ***** válasza:
80%
#19 Kaptál már választ a kérdésre, a te hibád, hogy nem fogod fel. Jogi, gazdasági és érzelmi vonzata van. Utóbbit tuti nem érted, de senkit nem érdekelsz, ezért nem fognak disszertációt írni neked a témáról.
2021. júl. 20. 09:37
 24/35 anonim ***** válasza:
91%
Még együtt sem éltek akkor mit akarsz? Először azt kellene, hogy működik e úgy is a kapcsolat, mert bizony teljesen más, mint találkozgatni.
2021. júl. 21. 14:56
 25/35 anonim ***** válasza:
90%

Azért, mert csak járogattok. Ha az összeköltözést sem tervezgeti, miért akarsz eljegyzést?

Engem eljegyzett az exem (fiatalabbak voltunk, mint ti), de szerintem azért, mert ő sem akart lemaradni az ismerőseitől és családtagjaitól, akik előtte megkérték a barátnőik kezét. Amikor feltette a nagy kérdést, örültem, hogy mégis komolyat akar, most tuti tenni fog a közös jövőnkért, összeköltözésért is. Egy frászt. Plusz érzelmileg még nehezebb volt felbontani egy jegyességet, mintha csak egy sima párkapcsolatot szakítottam volna meg. Pedig tudtam, hogy gyűrű ide, gyűrű oda, ennek nincs jövője.

2021. júl. 22. 00:56
 26/35 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk is csak azért volt anno eljegyzés, mert a kollégák teletömték a fejemet hogy anélkül majd el fog hagyni. De így is szétmentünk.
2021. júl. 22. 01:23
 27/35 anonim ***** válasza:
92%
Tehát összejártok dugni és ennyi a nagy kapcsolat. Miért is kéne eljegyeznie, vagy bármi? :D
2021. júl. 23. 12:01
 28/35 anonim ***** válasza:
89%
A #19-est ismerem, mindenkit ezzel zaklat, hogy írja le neki, mire jó a házasság :D Engem volt hogy oldalakon keresztül faggatott, és közben kb. 20. alkalommal írtam le neki, hogy én tudom a saját indokaimat, de neki semmi köze hozzá. Nagyon értetlen :D
2021. júl. 26. 14:57
 29/35 Edina Hegyi ***** válasza:
68%
2 gyerekkel ès mèg hàzassàg nèlkül èn nem lennèk nagykèpű! 😀 Vèletlen baj törtènne, akkor megkèrdezik hogy kik vagytok egymàsnak? Szomszèdok?! Csak gyerek van meg közös lakcìm s ennyi!Hàzassàg sem garancia de, van akinek be vàllik. Nem mindenkinek megy tönkre! 5,5 èv utàn kellet volna beszèlgetnetek ròla vagy, az össze költözèst megpròbàlni.Azèrt van el ő 5.5 ève ès nem gondolkodott semmin sem! Beszèld meg vele hogy szeretnèd megpròbàlni az össze költözèst ☺
2021. aug. 1. 16:10
 30/35 anonim ***** válasza:
50%
#11, te tényleg ennyire retard vagy, vagy csak trollkodsz?
2021. okt. 23. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!