Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jövőre akarom megkérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőre akarom megkérni a kezét, de ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Jövőre szeretném megkérni a barátnőm kezét. 1 éve vagyunk együtt ebből fel éve élünk együtt.

Próbáltam puhatolózni, hogy milyen gyűrű tetszik neki de semmilyen. Nem szereti a gyűrűket. Jó ezt eddig is tudtam de na :-D:-D

Szóval ha nem szereti a gyűrűket akkor is gyűrűt kellene venni eljegyzésre nem?

Kicsit megnehezíti így a dolgom pedig kinéztem már egyet neki...

2021. júl. 4. 07:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Én se szeretem a gyűrűket, zavarnak az ujjamon, folyton birizgálom őket.

De az eljegyzési (meg már a karika)gyűrűm is hordom. Az más kategória, mint egy egyszerű bizsu. Szóval szerintem igenis vegyél gyűrűt, aztán ha nagyon nem akarja hordani, akkor a már említett láncos megoldás lesz. Az esküvő utánra is kell gyűrű, akkor azzal mi lesz?

2021. júl. 4. 08:50
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

Én sem szeretem a gyűrűket, sosem hordtam, és ha megkérdezett volna a párom, ugyanezt válaszoltam volna.

De az eljegyzési és jegygyűrű más, azokhoz ragaszkodom, és nagyon szeretem hordani. Többek között ezért sem szeretem a sima gyűrűket, mert számomra egy gyűrűnek többletjelentése van.

A gyűrű típusánál a barátnőd stílusát vedd figyelembe, más ékszerei, az ízlése alapján következtethetsz rá mi tetszene neki. Egy egyszerű, visszafogott, de szép darabbal szerintem nagy eséllyel nem lősz mellé.

2021. júl. 4. 09:16
 13/22 anonim ***** válasza:
63%
A házasságnak nem kötelező kelléke a gyűrű.
2021. júl. 4. 11:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hordok gyűrűt, sőt, a munkám miatt nehézkes is. De az eljegyzési gyűrűmet le nem venném fürdésen meg műtőn kívül:D

De majd maximum felfűzi medálnak egy nyakláncra:)

2021. júl. 4. 11:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyon szép, letisztult formájú lánykérő gyűrűt vegyél.

És sok boldogságot:)

2021. júl. 4. 17:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretek gyűrűt hordani, ezért én eljegyzési gyűrűre sem vágytam. De látod, az előttem szólók közül sokan kivételt tennének az eljegyzési gyűrűvel. Nincs egységes vélemény erről.

Azt javaslom, hogy mielőtt gyűrűt veszel, beszélj erről a barátnőddel. Ha tényleg mindent meg tudtok beszélni, és már volt szó az eljegyzésről és házasságról, nyugodtan megkérdezheted, hogy mire vágyik, ha erre kerül sor. Nemcsak az derülhet ki, hogy szeretne-e gyűrűt vagy sem, hanem abban is adhat támpontot, hogy milyen anyagúnak, stílusúnak örülne.

2021. júl. 4. 19:54
 17/22 anonim ***** válasza:
65%

Egy nagyon egyszerű, nem kiálló köves gyűrűt vegyél, vagy puhatolózz tovább hogy szeretné.

Én sem hordok gyűrűt, férjem sem szereti. Eljegyzésünk nem volt, mi csak megbeszéltük hogy összeházasodunk, így volt tökéletes.

Karikagyűrűnk van, nagyon jól néz ki, egyszer volt rajtunk az esküvőn, most a széfben vannak.

2021. júl. 5. 03:17
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszön szépen mindenkinek repült a pipa!

Akkor nem olyan tragikus a helyzet mint ahogy elképzeltem. Más is van így.

2021. júl. 5. 11:48
 19/22 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a gyűrűket, plusz a munkám miatt úgyis levenném, így megcsináltattam egy bőrműveskedő ismerősömmel karkötő "medálnak?", mert azt viszont imádom és viselem is.
2021. júl. 5. 17:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Az én feleségem sem szereti a gyűrűket, de a karikagyűrűjét hordja
2021. júl. 14. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!