Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem kért még meg? Mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kért még meg? Mikor fog szerintetek?

Figyelt kérdés

Kb 2-3 hete meghallottam egy beszélgetést, hallottam arról beszélnek a haverjával hogy megkéri a kezem évfordulón.

Nem hallgatóztam csak ők azt hitték alszom mert azt mondtam aludni megyek a szobába de nem tudtam elaludni. Tegnap volt 5 éve hogy együtt vagyunk.

24 éves vagyok párom 26

2021. máj. 15. 19:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Nézd. Ha rájön, mit fogsz mondani? Azt ,hogy a következő 40 évben is belenézel a telefonjába? Remélem ott hagy.
2021. máj. 15. 21:49
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez gáz. Ha lebuksz, biztos lehetsz benne, hogy lőttek a lánykérésnek és teljesen jogosan.
2021. máj. 15. 22:16
 13/22 A kérdező kommentje:
Meg gondoltam magam nem akarom megnezni miket írkal
2021. máj. 15. 23:13
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Öt éve együtt vagytok, talán épp ideje lenne megbeszélni a jövőbeli terveiteket, ha már odáig süllyednél, hogy az üzenetei nézegetésén gondolkozol. Felnőtt emberek vagytok...
2021. máj. 16. 00:20
 15/22 anonim ***** válasza:
40%

Ha máshogy nem megy, ezt humorosan de mégis direktbe kell megbeszélni. Nálunk ez így zajlott:

Sétáltunk egy bevásárlóutcán, elmentünk egy ékszerbolt előtt.

Ő: Vegyek neked valamit? Nyakláncot, karkötőt?

Én: Nem. Majd a gyűrűt.

Ő: Milyen gyűrűt?

Én: Hát az eljegyzésit.

Ő: Oké. Ha lediplomázol, beszélhetünk róla.

2 évvel később diplomáztam januárban, februárban meg is kaptam a gyűrűt :D

2021. máj. 16. 00:52
 16/22 anonim ***** válasza:
69%
Hát utolsó, ez elég szánalmas és erőltetett.
2021. máj. 16. 08:26
 17/22 anonim ***** válasza:
8%
Én 1 hónapja 10 év után kértem meg a párom. Legyél türelmes 😅
2021. máj. 16. 09:48
 18/22 anonim ***** válasza:
51%
És ha megnézném messengeren mit irkal a haverjaival mi lenne? - ha rájön, remélem, kihajít a francba.
2021. máj. 16. 17:23
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
Eleve nem életszerű a sztori. Ha tudom, hogy ott van a másik szobában a párom, akkor biztos hogy nem mondok ki hangosan ilyeneket. Akkor sem, ha azt hiszem, hogy alszik. Szerintem valamit félreértettél.
2021. máj. 16. 17:30
 20/22 anonim ***** válasza:
38%
Az igen, nézz bele a beszélgetéseibe, kutass utána, kövesd is ha elmegy valahová, hátha a béna gyűrűdet indult megvenni. Az Isten óvjon minden férfit egy ilyen pióca nőtől...
2021. máj. 20. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!