Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldtök olcsó de szép gyűrűket?
Figyelt kérdés
Fehér arany vagy gyémánt lenne a jó. Igazából nem is értek nagyon ehhez. 7 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, márciusban szeretném megkérni a kezét, egy családi összejövetelen. Tudtok gyűrű választásban segíteni? Előre is köszi
25/F
2021. jan. 3. 11:50
21/24 anonim válasza:
Már nem azért, de a legtöbb eljegyzési gyűrű "tizenkettő egy tucat" kategória, akkor is, ha gyémánt van benne, nem cirkónia.
Szerintem ezek ezerszer különlegesebbek, mint a ma népszerű soliter gyémánt gyűrűk, és nem is kerülnek annyiba:
Fogalmam sincs, hogy az én gyűrűm mennyibe került, de tekintettel arra, hogy sárga arany, elég vékony (kb. 1.5 mm) és cirkónia kő van benne, gondolom 100 ezer alatt volt bőven. És sokkal különlegesebb, mint a standard eljegyzési gyűrűk. Nem is láttam előtte még csak hasonlót sem.
22/24 anonim válasza:
21 Igen, az olcsók valóban azok. Pont erről van szó.
23/24 anonim válasza:
20 Nem is Swarovski ékszerekről volt szó. Mert az minősíthetetlen és túlárazott. Hanem amikor gyémántot helyettesítenek, azt manapság cirkóniával vagy Swarovski kövekkel szokták. Ezek olcsók.
24/24 anonim válasza:
Menj el néhány üzletbe, nézz körül, milyenek vannak, mi tetszene a párodnak szerinted. Vagy keress rá a közeledben lévő ékszerüzletek honlapjára, és ott mérd fel a piacot. A fehérarany és a gyémánt is tartós dolog, és biztos van minőségbeli különbség az egyes ékszerüzletek közt, de valószínűleg laikusként úgysem tudod megállapítani, hogy mi számít, és mi az ami marketing, szóval szerintem azzal ne törődj, hogy valami híres, nagy neves ékszerüzlet legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!