Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Decemberben lesz az eljegyzési vacsoránk a szűk családdal, tudna-e valaki segíteni abban, hogy mit kell ilyenkor mondani? , mi legyen a beszédben? , vagy van-e ilyen honlap ahol megnézhetném az egészet?
Irj egy kötetlen beszédet, amit te fogalmazol meg. szerintem az a legszebb...
Legyen benne hogy mennyire szereted a lányt. hogy megbecsülnéd és tisztelnéd egész életedben. legyen benne amiután igent mondott (remélhetőleg:)) hogy köszönöd és hogy nem okozol csalódást...
Már másodszor olvasom itt, hogy eljegyzési beszédet akartok mondani. Minek? Mindenképpen akarsz beszédet mondani?
Mi felhúztuk a gyűrűket, anyukám sirt, többiek nevettek. Beszédet nem mondott senki.
Engem a párom édesapja kért meg apukámtól, és olyanokat mondott például, hogy neki megtiszteltetés, ha apa a fiához ad engem, és hogy családtagként szeretnek.Meg pár megható dolgokat, aztán amikor apa igent mondott, párom megkérdezte, hogy lennék e a felesége.Ennyi.
Szerintem is a kötetlen beszéd a leghatásosabb.De mindegy mit mondasz, a lényeg hogy érezzék szereted a lányt, és vele szeretnéd leélni az életedet.Formális versekre nincs szükség, mert az nem Te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!