Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 19 évesen korai hosszabb távra tervezni?
Nem korai! legalábbis szerintem!!!
én lassan egy éve költöztem össze a barátommal,azelött csak pár hónapja ismertük egymást.
ha együtt laktok,akkor sokkal jobban megismeritek egymás igazi énjét,és akkor jössz rá igazán hogy tényleg Ő az aki mellett élni szeretnél. én 19vagyok,a barátom 30. Mi nagyon jól elvagyunk! minden jót kivánok nektek!
Szerintem nem korai, ha mindketten úgy érzitek, hogy megtaláltátok az igazit.:)
Én és a párom ma vagyunk együtt 1 éve. Ő a mindenem, és nemrég megkérte a kezem.:) Igent mondtam, összeköltözünk és nem fogom megbánni. :)
19/L
17éves vagyok 16évesen jöttem össze akkori baátommal, muszájbol végelett sokáig nemis láttam de most megint 1másra találtunk szerencsére és most miis tervezgetjük h milegyen mert nembirjuk 1más nélkül.. hónapokis nem találkoztunk és azalatt végig csak szenvedtünk szoval mi már tervezzük h milegyen főleg távolság miatt... ha család benne lenne akkor még albérlet is szóbajöhetne de nemtudom, félek a csalódástol szal terevezni ovatosba tervezek de nagyon remélem h jovége lesz mert nemakarom elvesziteni (már "laktunk" együtt régebben kb 1hónapot csak suli miatt végén ritkán találkoztunk)
szal annyi a lényeg h nyugodtan tervezz hosszu távra, ne érdekeljen más véleménye csak az amit te meg a párod éreztek :)
Én 16 a párom 17 volt mikor összejöttünk (én majndem 17 Ő majdnem 18)
Azóta eltelt 4 év, ebből 2 év távkapcsolat. Most is együtt vagyunk ez még nem az "örökké" de azért jó úton vagyunk. Ha minden jól sikerül jövőben összeköltözünk. szóval van esély, hogy nektek is örökre tartson, szerintem:D
21-L
Utolsó!
Úgy mondod,mintha egy 14 évesnek mondanád...19 évesen miért ne tervezhetne egy komoly gondolkodású lány hosszú távra?Miért kellene úgy élnie ennyi idősen,hogy hetente váltogassa a barátait?Nekem van olyan ismerősöm,akik 15 éves korukban jöttek össze,most 30 évesek és még mindig együtt vannak.Én is 18 évesen jöttem össze a férjemmel.Nem mindenki az a hetente váltogatós fajta,nem minden csak fehér vagy fekete lehet..Igen meg lehet találni ennyi idősen is a párunkat,akivel hosszú távra tervezhetünk.Nem csak a rózsaszín köd létezik,hanem vannak valódi,szerelemre és szeretetre épülő kapcsolatok is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!