Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit csináljak? Miért huzzak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Miért huzzak a pasik az időt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tervezett lánykérés lesz, ami miatt valószínűleg elég sokan írtok majd negatív kommentet.

Megbeszéltük a jövő évet.Célozgattam a páromnak, hogy milyen romantikus lenne ha az evfordulonkon tenné meg. (Tavasz közepén van)

Ő a nyarat mondta valószínűre. Most inkább az ősz felé húz. Ha szoba jön mindig egy kicsit távolabbi időpontra tolja.

Lehet én vagyok a türelmetlen. De nekem úgy tűnik, mintha csak huzna az egészet.

Tudom ez a pasi dolga. Meglepetésnek kéne lennie.

De nem tudom mit gondoljak.

2020. dec. 6. 23:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
27%
Megpróbál kiszámíthatatlan lenni, hogy később meglepjen. Pozitívan nézve a dolgokat
2020. dec. 7. 12:04
 22/27 anonim ***** válasza:
60%

Ha szabad meg kérdezni mióta vagytok együtt és hàny évesek vagytok mert, errőlnem tudunk semmit.

Így, nem lehet konkrét választ adni...

Csak találgatunk👍

Az én barátnőm 5 éve együtt van a barátjàval azt mégsem történt semmi. Az Esküvő komoly szándék! Nem társas játék 👍

2020. dec. 7. 17:09
 23/27 anonim ***** válasza:
77%

Akik ezt teszik, azért húzzák mert nem akarnak házasságot

- vagy az épp aktuális partnerrel

- vagy teljesen házasságellenes az illető

Hozzáteszem, NEM minden pasi húzza;)

2020. dec. 9. 00:55
 24/27 anonim ***** válasza:
65%

23#

Ez így igaz! Nem mindedjik húzza az időt, de azok olyan ritkàk mint a fehér holló 😕

Ha tervezett lànykérés lesz, és jövő évre beszéltétek meg és a pasid, ki bújik alóla akkor ezek szerint, Ti nem is beszéltetek semmit.. Jobban megmondva csak magaddal beszélted meg a dolgokat mivel, nem is érdekli az egész dolog csak mondott valamit hogy nehogy màr, ott ugràlj neki és mondjad hogy te mit hogyan szeretnél 🤷

2020. dec. 9. 12:03
 25/27 anonim ***** válasza:
50%
Najó, leírom én is mit gondolok. 4 éve már együtt vagyunk barátnőmmel. Ő 23 én 24 vagyok. Kicsit korainak tartanám az eljegyzést, mivel kb 1-2 évvel utána esküvőt kéne tartani. Úgy érzem, hogy még erre nem állok készen, mivel még saját lakásom sincs, és barátnőm is tanul még 5 évig stb. De azért, 30 éves korom előtt azért szeretnék megházasodni. Habár eljegyzésen gondolkodtam, de esküvő előtt jó lenne saját házban lakni és utána már mehet is a babaprojekt. Sajnos én olyan vagyok, ha már minden biztos alapokra van fektetve csak akkor lépek. Szerencsére a párom se sürgeti...
2020. dec. 15. 23:11
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Eljegyzett azóta?
2021. dec. 4. 22:35
 27/27 anonim ***** válasza:
52%
Mi történt azóta? Ugyan ebben a cipőben járok...
2022. máj. 2. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!