Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan kértétek meg a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kértétek meg a párotok kezét?

Figyelt kérdés

Sziasztok,üdvözletem! Szeretnék egy pár történetet hallani hogy kinek hogyan kérte meg a párja a kezét(illetve mennyi idősen?).. Érdekel Férfiak-Nők,Lányok-fiúk története is,ki hogyan csinálta.. Az én történetem röviden: Páromat 3,5 éve ismertem meg és nagyon nagy boldogságban megvagyunk (kicsit több mint 3 éve már!) Azaz minden tökéletes szerencsére! Nagyon szeretem és ő is engem,párszor már beszéltünk is róla hogy jó lenne majd azért pár év múlva esküvő,gyerekek,stb... úgyhogy tényleg nem csak egyoldalú a dolog! Egyébként majdnem 1 éve már hogy együtt is lakunk (még szülőknél sajna de jól kijövünk velük!) Most pedig hogy látom ennyi idő elteltével is minden annyira jó és tökéletes vele arra gondoltam hogy megkérem a kezét! Saját belátásom szerint nagyon örülne neki és persze én még jobban ha igent mondana! Nyilván közelednek most az ünnepek de én nem akarom ahhoz kötni mert sokan úgy csinálják,de én nem szeretném! Nyilván ha előtte csinálom akkor viszont a karácsonyi családi ebéd-vacsinál tudunk is egyet ünnepelni ami szuper lenne! Esküvő kb. 2 év múlva lenne! A vírusra való tekintettel is illetve hogy addig lenne idő szervezkedni,külön költözni a szülőktől,stb...

Szerintetek érdemes ennyi idő elteltével ezt a nagy lépést megtennem? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Ami még lemaradt: A korunk: Én:23F ő:22L

2020. nov. 29. 22:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Hazajött virággal, letérdelt és megkérdezte, hogy leszek-e a felesége.

Te ismered a barátnőd, de ha nem imádja a felhajtást, akkor ne szervezd túl. Az a legszebb, amikor egy random pillanatban annyira boldognak és szerelmesnek érzed magad, hogy ez a kérdés az első, ami eszedbe jut. :)

2020. dec. 2. 03:39
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

2 hónap után kértem meg a kezét , abból a második, hónapot külföldön kellett töltenie, fél év múlva házasodtunk, már volt 5. éves fordulónk , nekem első neki 2. házasság.

Ott kértem meg a kezét ahol az első randink volt. nem engedte meg ,hogy letérdeljek, így állva kértem meg.

38/f ő 53

2020. dec. 11. 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

1 év együttélés után épp a padlón ültem és játszottam az újdonsült befogadott cicánkkal. Tudom, hogy kicsit el voltam kenődve, amúgy is nehéz időszak volt a hátunk mögött. Lekuporodott mellém, azt mondta, tudja, hogy lehetne jobb alkalom is, de hozzá megyek-e. :) Rá egy évre volt az esküvőnk, és azóta igazából csak egyre boldogabbak vagyunk.

Tudom, ez kívülről nem túl romantikus, de nekem akkor a világot jelentette (és természetesen még most is).

Ekkor én 26/L, ő 28/F.

2020. dec. 16. 13:26
 14/16 anonim ***** válasza:
#5 Bocsi az offtopik kérdésért, de ez a múzeum hol van pontosan? Én is szeretem a régi járműveket :)
2021. jan. 6. 19:24
 15/16 anonim ***** válasza:
2021. jan. 6. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Köszi!
2021. jan. 7. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!