Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok erről a gyűrűről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a gyűrűről ? Illetve az áráról?

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 26. 15:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
5%
200 ezernel tobbet szokas a gyurure kolteni...
2020. okt. 26. 18:47
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

11.-nek.

Csóróság idején, egy csóró országban? Sokan a komplett esküvőt tolják le 200-ból.

2020. okt. 26. 18:57
 13/30 anonim ***** válasza:
88%

#7, nagyon jó megfigyelés hogy ez fehérarany, de ez hogy jött ide?

Köszönöm a buta jelzőt, de hasonlíts össze egy ugyanolyan minőségű csiszolású és méretű gyémánt és zafír követ. A gyémánt jóval drágább és ha egymás mellé rakod, akkor látszik a különbség. Ha viszont ránézel egy gyűrűben egy kicsi kőre és kapásból megmondod hogy ez gyémánt vagy zafír és milyen csiszolás, akkor ebben a szakmában kéne dolgoznod, mert kiemelkedő a szemed hozzá.

2020. okt. 26. 19:26
 14/30 anonim ***** válasza:
77%

Klasszikus, visszafogott, egyszerű.

Nekem túl kicsi a kő/gyémánt benne,

2020. okt. 26. 19:27
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Szép, de nekem nem kéne gyémánt, és ha választhatnék, nem ilyen klasszikus dizájnra tenném le a voksom, de persze te tudod, milyen az, akinek adni kívánod. :) Ha ő ilyen egyszerű, hagyományosat szeretne, akkor vedd meg!
2020. okt. 26. 20:45
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Olyan klasszikus. Nem csúnya, de nem az én stílusom.

Az ára szerintem sok ahhoz képest, hogy igazából semmi extra a gyűrű, persze fehérarany meg gyémánt, de a Glamira alapból viszonylag drága oldal.

2020. okt. 27. 12:45
 17/30 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem ürüljön a nő, ha manapság kap valakit aki elvesz. Ráadásul ennél nem érmes drágábbat, mert a váláskor úgyis megtartja majd. Akkor meg inkább ne bukj sokat.
2020. okt. 27. 12:56
 18/30 anonim ***** válasza:
78%

Nőként nem örülnék ennyiért egy kísérőgyűrűnek. Mondjuk én kísérőgyűrűt sem szeretnék... Van már ilyen gyűrűm, az is fehérarany, igaz nem gyémánt van benne. Számomra az eljegyzési az arany karika, nem ez.

De nem az én kezemet fogod megkérni, a barátnődnek kell, hogy tetsszen.

2020. okt. 27. 16:07
 19/30 anonim ***** válasza:
97%

"Szerintem ürüljön a nő, ha manapság kap valakit aki elvesz."

Inkább örüljön a pasi, hogy talált nőt, aki még hozzámenni is hajlandó :)

2020. okt. 27. 22:22
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, az ára is korrekt.
2020. okt. 28. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!