Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alap lett a gyémánt gyűrű? Egyre több ilyen kérdés van itt.
Feltűnt, hogy az ismertségi körömben is egyre gyakoribb az arany +gyémánt. A nők pedig dicsekednek vele.
Manapság a cirkónia ritkább szerintetek? Miért van ekkora divatja a gyémántnak?
Én sose akartam gyémántot, főleg a bányászat embertelen módja miatt. Ennek ellenére az eljegyzési gyűrűm természetes gyémánt. A vőlegényem úgy volt vele, hogy 1. megadja a módját, egyszer jegyez el az életben. 2. ha valaha megszorulok / megszorulunk akkor pár hónapig ehetek /ehetünk belőle. A jegygyűrűnk fehérarany, az enyémben 2 db cirkónia van. Továbbra sem szeretnék gyémántot.
A környezetemben nem jellemző az, hogy gyémántot adjanak a férfiak. Hirtelen ahogy átgondoltam, a barátnőim, és az ismerőseim gyűrűi inkább Swarovskik vagy Pandorák (nem tudom itt milyen köveket használnak, de amit láttam, az tuti nem gyémánt).
Szerintem mindenki olyan gyűrűt hordjon amire vágyik és megengedhetnek maguknak. Egyébként meg tényleg az a legszebb gyűrű, amit kapunk. Ha egy függönykarikát kaptam volna is becses darabként őrizném a tárcámban.
Lement valahogy az àra.
100-300 ezer Ft.
Nem egy elerhetetlen vagyon, hogy csak a gazdagok kivaltsaga legyen.egy kocsi is minimum tizszerese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!