Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jön a várva várt eljegyzés?Miért lehet?
Lassan 4 éve vagyunk együtt és ebből 3 éve együtt is élünk. Az biztos, hogy szeretne esküvőt, mert már mindent megbeszéltünk róla. Hol tartanánk, mire táncolnánk, mennyi vendég lenne stb. Ő is örömmel elmondta, mit hogy képzelt el.Az esküvőkön ő is ugyanúgy meghatódik.
Én már nagyon szeretném ha megkérne, így nem értem miért nem tette még.
Nagyon próbálok elvonatkoztatni, tudom hogy nem ettől függ mennyire szeret. Csak frusztráló látni, ahogy olyan ismerőseim már férjhez mentek akik kevesebb ideje vannak együtt.
25/l
Nalam sem volt eljegyzes ...
Egyszer csak bementunk az onkoriba h kellene egy idopont, ra 40 napra hazasok voltunk.
EZ! "Az biztos, hogy szeretne esküvőt, mert már mindent megbeszéltünk róla. Hol tartanánk, mire táncolnánk, mennyi vendég lenne stb"
---> egyáltalán nem garancia arra,hogy valóban szeretne ő is.
Beszélgetni jó róla meg tervezgetni , mint amikor 2 barinő megbeszéli ezeket vidáman jajj dejó lenne így meg úgy....de ettől még nem biztos, hogy ő valóban szeretne esküvőt.
En ismertem faszikat, akik az egész eletuket megbeszéltek nőkkel az unoka szobájának a falának a színeig, aztan másnap sehol sem voltak.
Soha ne azt nézd, hogy mit magyaráz a masik, hanem azt, hogy mit cselekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!