Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy 1 év alatt eldönthető, hogy le akarod-e adott személlyel élni az életedet vagy sem?

Figyelt kérdés

Tehát 1 év randizás (összeköltözés nélkül) után kristálytisztán lehet tudni, hogy eljegyzed a barátnődet vagy sem.

Persze gyakran hallom azt, hogy 1 éve együtt vannak, de nem érzik magukat késznek a házasságra. Vajon ez azt jelenti, hogy problémák vannak köztük. Ebből kifolyólag nem tudnak elköteleződni egymás mellett?

Persze ott a másik oldal "lakva ismerszik meg az ember", amihez összeköltözés és több évnyi párkapcsolat szükséges.

Vajon hol az igazság?

2020. máj. 5. 17:31
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
70%

Embere válogatja, na meg a tapasztalat, az érzelmi, intellektuális fejlettség szintje, az hogy milyen családból jött, menekülő típus vagy biztonsági, persze ezek kölcsönhatásban vannak a másikkal. Ja igen, a szexualitás, a világkép stb.

Ez annyira komplikált kérdés, hogy nincs rá egzakt válasz. Én mindig is olyan voltam, hogy szerettem tisztán látni, ismerkedés alatt a lehető legtöbb ponton informálódni a másikról, hogy mennyire vagyunk kompatibilisek. Én nem vagyok egy nagy utazgatós típus, így az olyan nők nálam kizárva. Én szerettem volna családot, gyereket, így a karrierista nők is kizárva. Nekem határozott elveim vannak mindenben, amik többnyire szigorúak és poroszosak, ezért a liberális elveket való nők kizárva. Pénzügyileg, gazdaságilag precíz vagyok, naprakész a mérlegem, tervezek, befektetek, így a költekező nők kizárva. Tevékeny vagyok, állandóan hajt valami, az unatkozó, állandóan ilyen-olyan programokkal az idejüket elütő nők kizárva. Stb, stb, stb. Én egy hét után (2 találkozó volt gyakorlatilag) már tudtam, hogy a feleségem lesz. Azóta eltelt 19 év, és szépen gyarapszunk, szépen éljük az életünket, neveljük a lányunkat.

Sosem értettem azokat, akik tudják hogy nem passzol hozzájuk a párjuk, de csak azért is benne maradnak, mert hát mi lenne velük egyedül.

2020. jún. 5. 12:14
 32/33 anonim ***** válasza:
91%

UI: mi találkozás másnapjától együtt lakunk a választottammal.

Ahogy írták előttem, ez szubjektív. És ahogy pont leírtam egy másik kérdésben, az önismerettel fordítottan arányos az idő szükségessége.

2020. jún. 5. 16:06
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Az önismeret max ahhoz kell, hogy tudjam magamról, hogy mit szeretnék, illetve mit biztosan nem.

"mi találkozás másnapjától együtt lakunk a választottammal." - ez néha objektiv akadályokba ütközik... nálunk pl. kellett még az 1 év a 18-hoz a páromnak...

ÉS persze attól is függ, hogy milyen korosztályról beszélünk, milyen addigi párkapcsolati tapasztalatai vannak a feleknek, illetve mennyire változik még a személyiségük.

2020. jún. 5. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!