Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 6 év után megkértem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év után megkértem a barátnőm kezét, nemet mondott, akkor kidobtam 6 évet?

Figyelt kérdés

A barátnőm a kapcsolatunk elején áradozott a házasságról, aztán csend, pár év múlva megint, aztán megint csend. Sokszor voltak veszekedések, viták, nem volt mindig a legjobb a kapcsolatunk, plusz anyagilag sem álltunk úgy, de kitartottunk egymás mellett. Pár hónapja majdnem szétmentünk, de megbeszéltük és több könyvet is olvastunk a témában, elég jó harmonikus kapcsolatunk lett. Végre minden összejött, nagyon jó kapcsolat, anyagilag is végre jól állunk, minden adott volt. Megkértem a kezét és nemet mondott. Több dolgot mondott már kifogásként, de szerintem mind hülyeség.

- Nincs pénz esküvőre

- Nem akarja, hogy csak miatta kérjem meg, hanem én is akarjam

- Nem szeretne a nővére előtt megházasodni, mert rosszul esne neki

Szóval most ott tartok, hogy kérdőjel az egész és az eddig jónak gondold kapcsolatot lehet napok múlva eldobom, eléggé felkavart ez a dolog és nagyon megvisel.

Szerintetek mit tegyek? Mi lehet a háttérben?

2020. jan. 5. 02:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a majdnem szétmenés után ez még korai volt, ezt érzi.
2020. jan. 5. 07:48
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem vagy nem szeret eléggé téged, vagy fél a házasságtól. Főleg, ha pár hónapja majdnem szétmentetek.

Ülj le és beszéld meg vele! Mert, ha nincs ebben semmi, akkor felesleges még 6 évet egymáson ülni.

2020. jan. 5. 09:30
 13/20 anonim ***** válasza:
31%
Keress másik barátnőt.
2020. jan. 5. 10:14
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Igen, kidobtál hat évet.

Még hatot ne dobj ki.

Sokszor mondják, hogy a férfiak nehezen értik meg, hogy a nem, az nem.

Ez az volt, elég tisztán

Mire várnál?

2020. jan. 5. 20:38
 15/20 anonim ***** válasza:
87%
Pár hónapja majdnem szakítottatok, és azt várod, hogy ilyen rövid idő alatt újraépüljön a bizalom, amire lehet házasságot alapozni? 6 év, és? Bocs, de ez kb olyan volt, mint hogyha megcsalás után gyorsan vennél valami drága ajándékot...
2020. jan. 5. 21:25
 16/20 Rockarc ***** válasza:
80%

Konkretan arra gondol, hogy ez egy karmentes reszedrol. Egy elore menekules. Nem is neki szol, hanem masoknak kifele. Ket okbol szoktak hazasodni az emberek. Az egyik, amikor egy mar amugy is eleg magas lepcsofokrol egy meg magasabbra lepnek, gyakorlatilag elerik a parkapcsolat csucsat, es ezzel adnak sulyt neki. Ez egyszerre hozza magaval az eddig meglevo iratlan szabalyok melle egy csomo masikat is. Ez a komoly szandek. Nalatok ez nyilvan nem all fenn, nem ott tart a kapcsolatotok, hogy ezt az utolso lepest megtegyetek.

A masik ok a hazassagra, amikor a tarsadalmi elvarasoknak akarsz megfelelni. Rolad szol, a kornyezetedrol, masoknak. Amikor megkerdezi toled valaki, hogyan hivjak a baratnodet, te meg kijavitod, hogy nem a baratnom, hanem a felesegem. Gagyi, komolytalan, tartalom nelkuli hazassag az ilyen. A leanyzo erre gondolt, azert kezdett bullshitelni.

Hogy mi tegyel? Bizony gondold at az eleted, hogy vele akarod-e leelni, vagy sem. A visszautasitas nem neked szolt, nem rolad allitott ki bizonyitvanyt, hanem a kapcsolatotokrol. Amit te idilli kapcsolatnak gondolsz, abbol hianyzik egy jo nagy adag bizalom, elkotelezettseg, turelem, empatia, rugalmassag meg szamtalan dolog.

Nyugodtan veheted ugy, hogy az utolso szakitos veszekedessel lenullaztatok az addigi kapcsolatot es szepen visszakullogtatok a startvonalhoz. 2-3 honap utan szerinted komoly dolog megkerni egy nonek a kezet? Na ugye. A lerombolt bizalmat ido visszaepiteni. Erre utal a noverre valo utalgatas is. Kettotok kozul a csajnak van tobb esze, ket labbal all a foldon. Szerintem ne dobd ki, az ilyen no kincs. Fel kell noni hozza.

Megvalamit mondanek, bar nem ide kapcsolodik, de lehet nalatok is lehet ilyen a hatterben. Van egy jobaratom, aki szinten eskuvo elott all. Pontosabban halogatja. Termeszetesen a penzrol van szo. Senki nem a valasra keszul, de manapsag ez nagy valoszinusegu kifutasa ez a hazassagoknak. Sajat lakasa van, a leanyzonak semmi. Hazassagi szerzodest szeretne, hogy a lakasa mindenkeppen megmaradjon. Ezt ugye meg nem meri talalni, mert fel, hogy elkomolytalanitana a szandekat. A leanyzo pedig majd meg van veszve az eskuvoert, de errol semmit nem tud. Ha o vetne fel, hogy kossenek szerzodest, masnap mar meg is kerne a kezet. De ugye ez a pillanat nem jott el es gyanitom sokaig nem is fog.

Nehez ugy, es en sem szolhatok. Annyit javasoltam, hogy egy not nem lehet elvenni ugy, hogy semmije sem marad 1-2 gyerek es egy valas eseten. Probaltam ravenni, hogy legyen galans es ajanljon fel tulajdonreszt a lakasbol es ugy vesse fel a szerzodest, mert ennek van pozitiv felhangja leven o is kockaztat. Most emesztgeti. Nem tudom mi lesz a kifutasa a dolognak. Azert irtam le, ha esetleg valaki nagyon varna az eskuvot, az gondolkozzon el azon, hogy milyen feltetelek szuksegesek hozza. A habosbabos almok mellett anyagi korlatok is lehetnek. Tudni kell, ki mit akar, minek mi a kovetkezmenye, atgondolni es donteni.

43F

2020. jan. 5. 23:56
 17/20 anonim ***** válasza:
34%

6 év nagyon sok idő, ennyi év utân kegyeskedtél megkérni és csodàlod, hogy nem esik hasra? Valószínű rég lemondott róla, csalódott...( A legtöbb csaj rég otthagyott volna màr )

Szerintem túlhúztad a dolgot, túl késő. Nem biztos abban, hogy el akarsz köteleződni mellette. Szerintem erre utal az, hogy nem akarja hogy miatta kérd meg, csak mert ő akarna hàzassàgot. Bizonytalan a te motivàciódat illetően. A többi viszont kifogàs.

2020. jan. 6. 15:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Te valójában nem 6 év után kérted meg a kezét, hanem egy 6 éves kapcsolat majdnem szakításhoz vezető vitája után pár hónappal. Azt írod, sokszor voltak veszekedések, viták, és nem volt mindig a legjobb a kapcsolat, majdnem szét is mentetek, erre te most megkérted. Biztos, hogy nem csak raboljátok egymás idejét? Most éppen jól álltok, de mi van, ha megint jön egy mélypont?
2020. jan. 6. 22:07
 19/20 anonim ***** válasza:
25%

De hát ezt hogY lehet folytatni?

Ideiglenes ügy, közölte a hölgy. A többi kapcsolódó megjegyzés meg sem mutat szemétre

2020. jan. 6. 22:14
 20/20 anonim ***** válasza:
19%
Nem mutat semerre, bocs
2020. jan. 6. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!