Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év után megkértem a barátnőm kezét, nemet mondott, akkor kidobtam 6 évet?
A barátnőm a kapcsolatunk elején áradozott a házasságról, aztán csend, pár év múlva megint, aztán megint csend. Sokszor voltak veszekedések, viták, nem volt mindig a legjobb a kapcsolatunk, plusz anyagilag sem álltunk úgy, de kitartottunk egymás mellett. Pár hónapja majdnem szétmentünk, de megbeszéltük és több könyvet is olvastunk a témában, elég jó harmonikus kapcsolatunk lett. Végre minden összejött, nagyon jó kapcsolat, anyagilag is végre jól állunk, minden adott volt. Megkértem a kezét és nemet mondott. Több dolgot mondott már kifogásként, de szerintem mind hülyeség.
- Nincs pénz esküvőre
- Nem akarja, hogy csak miatta kérjem meg, hanem én is akarjam
- Nem szeretne a nővére előtt megházasodni, mert rosszul esne neki
Szóval most ott tartok, hogy kérdőjel az egész és az eddig jónak gondold kapcsolatot lehet napok múlva eldobom, eléggé felkavart ez a dolog és nagyon megvisel.
Szerintetek mit tegyek? Mi lehet a háttérben?
bármikor amikor gond volt leültünk megbeszélni, hogy akkor legyen vége, vagy dolgozzunk rajta
rég szakíthatott volna, ha azt akarná
már mondtam neki, erre jött a nővéres dumával
pár hete még viccelődtünk is az esküvői témákkal, ő hozta fel
Min kaptatok össze annyira, hogy majdnem vége lett?
Hány évesek vagytok?
"Nem akarja, hogy csak miatta kérjem meg, hanem én is akarjam."
Ő miért mondja ezt rólad? Ha nincs oka ezt feltételezni rólad, akkor csak süketel. 6 év alatt már ki lehet ismerni a másikat. Lehet már megszokta, hogy együtt vagytok, és nem akar tőled többet. Egyenlőre nem akar váltani. Ám az is lehet, hogy csak zavarja valami, és azért jegeli a témát. El kell beszélgetnetek őszintén a kapcsolatotokról.
Na, ez a nővéres dolog pont jól mutatja, hogy te csak sokadik vagy a sorban. A nővér diktál, ha választani kell kettőtök véleménye közül, az övé fog mindig elsőbbséget élvezni.
A másik kettő "érv" is nettó b*romság. Mi az, hogy te is akard? Miért, talán nem akarnád??
A pénzről meg annyit: nem muszáj világra szóló lakodalmat csapni.
Én úgy érzem, akármennyire is szeretnéd a tökéletesség illúzióját látni, ez egy széteső kapcsolat. Az, hogy nemrég majdnem szakítottatok, az azért sokat elmond. Most úgy akarod látni, mintha semmi baj nem lenne, de a felszín alá nem nézel be.
Egyébként meg: a felfogásod nagyon, de nagyon rossz. Attól, mert valami nem tart sírig, miért kéne az azzal eltöltött időt kidobottnak tekinteni? Egy finom tortát se ennél meg, mert csak 10 percig tart, és kár érte pazarolni az időt?
Volt 6 szép éved. Ez neked semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!