Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 6 év után megkértem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év után megkértem a barátnőm kezét, nemet mondott, akkor kidobtam 6 évet?

Figyelt kérdés

A barátnőm a kapcsolatunk elején áradozott a házasságról, aztán csend, pár év múlva megint, aztán megint csend. Sokszor voltak veszekedések, viták, nem volt mindig a legjobb a kapcsolatunk, plusz anyagilag sem álltunk úgy, de kitartottunk egymás mellett. Pár hónapja majdnem szétmentünk, de megbeszéltük és több könyvet is olvastunk a témában, elég jó harmonikus kapcsolatunk lett. Végre minden összejött, nagyon jó kapcsolat, anyagilag is végre jól állunk, minden adott volt. Megkértem a kezét és nemet mondott. Több dolgot mondott már kifogásként, de szerintem mind hülyeség.

- Nincs pénz esküvőre

- Nem akarja, hogy csak miatta kérjem meg, hanem én is akarjam

- Nem szeretne a nővére előtt megházasodni, mert rosszul esne neki

Szóval most ott tartok, hogy kérdőjel az egész és az eddig jónak gondold kapcsolatot lehet napok múlva eldobom, eléggé felkavart ez a dolog és nagyon megvisel.

Szerintetek mit tegyek? Mi lehet a háttérben?

2020. jan. 5. 02:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy most jó a kapcsolatotok, de attól még bizonytalan benne. A többi csak mondvacsinàlt kifogás.
2020. jan. 5. 02:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Vele is beszeld meg hogy ez benned egy nagy kerdojelet tett fel, es most te bizinytalanodtal el eleg komolyan ebben az egeszben. Csak oszinten.
2020. jan. 5. 02:32
 3/20 A kérdező kommentje:

bármikor amikor gond volt leültünk megbeszélni, hogy akkor legyen vége, vagy dolgozzunk rajta

rég szakíthatott volna, ha azt akarná

2020. jan. 5. 02:32
 4/20 A kérdező kommentje:

már mondtam neki, erre jött a nővéres dumával

pár hete még viccelődtünk is az esküvői témákkal, ő hozta fel

2020. jan. 5. 02:33
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Nezd. En imadom szeretem a parom, vele akarom leelni az eletem. De egy egy vita utan ha marad bennem nemi tuske es meg ido kene sztem a legrosszabb idozites lenne ha akkor kerne meg a kezem. :D
2020. jan. 5. 02:40
 6/20 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem szeret, de abban bizonytalan, hogy te szereted-e. Tudod, mi nők olyasfajta lánykérésről ábrándozunk, amikor a pasi helikopterről virágot szór a lábunk elé vagy mint ami néhány youtbe-videón van, hogy nagy nyilvánosság előtt térdel le a pasi a gyűrűvel. Nyilván ezek szélsőségek, de a nő felvállalása mások előtt, kiemelten más rivális nők előtt, a nő legfontosabb vágyai közt van és ha ezt nem érzi, hogy ő felvállalt és kiemelt a többi nő közül, akkor bizonytalan abban, hogy szereted-e. Mindezekhez az álmokhoz képest hidd el, iszonyat kiábrándító, hogy a pasi csak akkor áll elénk a gyűrűvel, amikor gyakorlatilag kierőszakoltuk a hisztinkkel. Én is volt már, hogy Valentin napon reménykedtem a gyűrűben, már 4 éve együtt voltunk. Erre reggel összetört véletlen a parfümös üvegem. Párom kiszólt az ágyból, hogy nem baj, úgyse tudott nekem még semmit venni Valentin napra, vegyek magamnak egy parfümöt. Na akkor írtam neki egy szép levelet és ott hagytam az asztalon. Már nem emlékszem, mit írtam benne, de valami olyasmit, ami után hívgatni kezdett és mivel nem vettem föl, sms-ben írta meg, hogy tudja, hogy én azt gondolom, hogy ő nem szeret engem, de higgyem el, hogy szeret és nem kell neki senki más nő. Fél év múlva kérte meg a kezemet egyébként és hozzáteszem, még kb. 3 hónapot adtam magunknak, nekem volt egy dátum, amire azt mondtam, ha addig se kér feleségül, nem pazarolom rá tovább az életidőmet.
2020. jan. 5. 02:45
 7/20 anonim ***** válasza:
36%
ha jó csaj a nővére, kérd meg a nővérke kezét:)
2020. jan. 5. 03:01
 8/20 anonim ***** válasza:
94%

Min kaptatok össze annyira, hogy majdnem vége lett?

Hány évesek vagytok?

"Nem akarja, hogy csak miatta kérjem meg, hanem én is akarjam."

Ő miért mondja ezt rólad? Ha nincs oka ezt feltételezni rólad, akkor csak süketel. 6 év alatt már ki lehet ismerni a másikat. Lehet már megszokta, hogy együtt vagytok, és nem akar tőled többet. Egyenlőre nem akar váltani. Ám az is lehet, hogy csak zavarja valami, és azért jegeli a témát. El kell beszélgetnetek őszintén a kapcsolatotokról.

2020. jan. 5. 03:13
 9/20 anonim ***** válasza:
81%

Na, ez a nővéres dolog pont jól mutatja, hogy te csak sokadik vagy a sorban. A nővér diktál, ha választani kell kettőtök véleménye közül, az övé fog mindig elsőbbséget élvezni.

A másik kettő "érv" is nettó b*romság. Mi az, hogy te is akard? Miért, talán nem akarnád??

A pénzről meg annyit: nem muszáj világra szóló lakodalmat csapni.

Én úgy érzem, akármennyire is szeretnéd a tökéletesség illúzióját látni, ez egy széteső kapcsolat. Az, hogy nemrég majdnem szakítottatok, az azért sokat elmond. Most úgy akarod látni, mintha semmi baj nem lenne, de a felszín alá nem nézel be.

Egyébként meg: a felfogásod nagyon, de nagyon rossz. Attól, mert valami nem tart sírig, miért kéne az azzal eltöltött időt kidobottnak tekinteni? Egy finom tortát se ennél meg, mert csak 10 percig tart, és kár érte pazarolni az időt?

Volt 6 szép éved. Ez neked semmi?

2020. jan. 5. 03:54
 10/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem baj, ki lett pipálva ez is, nem kell még egyszer kérni.
2020. jan. 5. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!